Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ο σύλλογος στέλνει την 2η ομάδα στο Super Cup Καταλωνίας




Update: Όπως ενημερώνει η καταλανική τηλεόραση TV3, η καταλανική συνομοσπονδία ποδοσφαίρου αποφάσισε να αναβάλλει την διεξαγωγή του Καταλανικού Σούπερ Καπ, που ήταν προγραμματισμένο για τις 31 Ιουλίου. Αναμένουμε επίσημες δηλώσεις ή δελτίο τύπου

Ο σύλλογος αποφάσισε να στείλει την Μπάρσα Β να παίξει στον τελικό του Καταλανικού Σούπερ Καπ απέναντι στην Εσπανιόλ. Στο ίντερνετ εδώ και λίγα λεπτά κυκλοφορούν φήμες πως μετά από αυτή την απόφαση η καταλανική συνομοσπονδία σκέφτεται να ακυρώσει το παιχνίδι. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά αν υπάρχει τέτοια εξέλιξη.

Ας δούμε την ανακοίνωση του συλλόγου...


Η FCBarcelona γνωστοποίησε σήμερα το απόγευμα στην Καταλανική  ομοσπονδία ποδοσφαίρου ότι η Μπάρσα Β θα είναι η ομάδα που θα συμμετάσχει στο Σούπερ Καπ Καταλωνίας που είναι προγραμματισμένο για την επόμενη Τρίτη 31 Ιουλίου.

Ο Josep Maria Bartomeu, αντιπρόεδρος για το ποδοσφαιρικό τμήμα εξήγησε τους λόγους αυτής της απόφασης. " Η γεμάτη με παιχνίδια ατζέντα της πρώτης ομάδας όπως και το γεγονός της απουσίας των διεθνών παιχτών, και πάνω από όλα το ρίσκο των τραυματισμών, όπως συνέβη με τον Μαρκ Μουνιέσα". Ενώ πρόσθεσε "προτιμήσαμε να το γνωστοποιήσουμε από τώρα και όχι όταν θα ανακοινωνόταν οι αποστολές των παιχτών ώστε να αποφύγουμε την πιθανή απογοήτευση των οπαδών."

Πηγή: fcbarcelona.cat

Δεν υπάρχουν σχόλια: