Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Στην Ταγγέρη υποψιάζονται πως ο Μέσσι θα παίξει μόνο 20 λεπτά




Συνεχίζεται η πολεμική για το θέμα του Λέο Μέσσι σε αυτήν την προετοιμασία. Ο Αργεντινός, που έχασε το πρώτο φιλικό στο Αμβούργο λόγω του μικροτραυματισμού του, έγινε το κέντρο των επικρίσεων πολλών δημοσιογραφικών μέσων, κυρίως γερμανικών. Αλλά δεν τελειώνει εκεί. Για το επόμενο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Raja de Casablanca κάποια μέσα υποψιάζονται πως "η χρυσή μπάλα" θα παίξει μόνο 20 λεπτά. 

Υπάρχουν αρκετά ξεκάθαρα πράγματα. Για παράδειγμα, το συμβόλαιο που υπέγραψε η Μπάρσα για το φιλικό είναι για 2 εκατομμύρια €, αλλά αν ο Μέσσι δεν παίξει θα εισπράξει 1 εκατομμύριο. Για αυτό τον λόγο, και επειδή ήδη έχασε 400.000 από το φιλικό του Αμβούργου, η Μπάρσα είναι υποχρεωμένη να παίξει με το μεγάλο αστέρι της. 

Από την άλλη μεριά αυτό που δεν μπορεί να κάνει ο Τίτο είναι να ρισκάρει να παίξει ο Μέσσι έναν ολόκληρο αγώνα προετοιμασίας απλά και μόνο για την τέρψη μερικών οπαδών. Αν και είναι βέβαιο πως ο πρώην παίκτης της Νιούελς δεν υπέστη σοβαρό μυικό τραυματισμό εδώ και καιρό, θα ήταν τρελό να εκτεθεί σε μία μυική υπερπροσπάθεια, στα μέσα του καλοκαιριού, με όλα όσα ακολουθούν. Γι' αυτό όσο και να παίξει, σίγουρα ο Τίτο θα κάνει το καλύτερο για την ομάδα.

Πηγή: Gol

Δεν υπάρχουν σχόλια: