Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Με τον Μέσσι στην αποστολή γιά την Ταγγέρη



Ο Λίο Μέσσι που απουσίαζε απ το φιλικό του Αμβούργου εξ αιτίας ενός αιματώματος, είναι η σημαντικότερη προσθήκη στην αποστολή της Μπάρσα γιά το αυριανό φιλικό στην Ταγγέρη του Μαρόκου με την Ραζά της Καζαμπλάνκα. Αντίθετα, οι Μουνιέσα, Ιλιε και Ρομάν θα απουσιάσουν αφού είναι τραυματίες. Μαζί με τον Μέσσι, στη λίστα προστέθηκαν και οι Λομπάν, Κίκο Φεμένια και Γκουστάβο από τη δεύτερη ομάδα. Συνολικά, στην αποστολή συμμετέχουν 9 παίκτες της πρώτης ομάδας και 13 από την ομάδα του Εουσέμπιο Σανκριστάν



Η λίστα και οι αριθμοί των 22 ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στην αποστολή είναι η ακόλουθη: Pinto (13), Oier (25), Dani Alves (2), Bartra (3), Lombán (5), Sergi Roberto (6), Deulofeu (7), Dos Santos (8), Alexis (9), Messi (10), Rafinha (12), Mascherano (14), Kiko Femenía (15), Sergi Gómez (16), Lobato (17), Patric (18), Planas (19), Afellay (20), Adriano (21), Balliu (23), Espinosa (24) και Gustavo (26)

Η ομάδα θα συγκεντρωθεί αύριο το πρωί στις 11.15 ώρα Ελλάδας στο Καμπ Νόου και με επικεφαλής τον Τίτο Βιλανόβα θα αναχωρήσει γιά το αεροδρόμιο του Πρατ. Η πτήση είναι προγραμματισμένη γιά τις 12 το μεσημέρι και η άφιξη στο Μαρόκο 2 ώρες αργότερα. Η ομάδα θα καταλύσει στο ξενοδοχείο της μέχρι και λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα που θα διεξαχθεί στις 1 πμ της Κυριακής (ώρα Ελλάδας). Η ομάδα θα διανυκτερεύσει στο Μαρόκο και θα επιστρέψει στη Βαρκελώνη περίπου στις 2.15 το μεσημέρι.

Πηγή: fcbarcelona.cat

Δεν υπάρχουν σχόλια: