Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την ανανέωση του Mascherano



Η FC Barcelona έφτασε σε συμφωνία με τον Javier Mascherano για την ανανέωση και την βελτίωση του συμβολαίου του μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016. Η ρήτρα του αυξάνεται στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Το συμβόλαιο του παίκτη θα υπογραφεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες όταν όλες οι πλευρές βρουν μία συγκεκριμένη ημερομηνία για να βρεθούν στην Βαρκελώνη.

O Javier Mascherano, 28 χρονών, έφτασε στην Μπάρσα το καλοκαίρι του 2010. Αν τελειώσει το καινούριο του συμβόλαιο με την FC Barcelona θα τελείωνε την διαδρομή του στον σύλλογο στα 32 του χρόνια, μετά από 6 χρόνια με την μπλαουγκράνα φανέλα.

Μετά από 2 σεζόν στον σύλλογο, ο Javier Mascherano έχει κερδίσει την αναγνώριση των συμπαικτών του και των οπαδών, με μία αλάνθαστη πορεία στον άξονα της άμυνας. Ο αρκεντίνος παίκτης αγγίζει πλέον τα 100 επίσημα παιχνίδια με την φανέλα της Μπάρσα. "Ο Mascherano είναι πλέον ένας θεμελιώδης παίκτης για μας. Από τότε που ο Πεπ τον έβαλε στην θέση του στόπερ δεν θυμάμαι να έχει κάνει άσχημο παιχνίδι. Είναι από τους βασικούς κρίκους στα αποδυτήρια λόγω της εμπειρίας του" δήλωνε ο Λέο Μέσσι, συμπυκνώνοντας το κοινό αίσθημα.

Επίσης, το 14 της Μπάρσα μπορεί να ισχυρίζεται, ότι είναι ο μόνος παίκτης από το ρόστερ, μαζί με τον Sergio Busquets, που δεν έχασαν κανένα παιχνίδι λόγω τραυματισμού ή ασθένειας από την αρχή της σεζόν 2010/11. Τώρα του μένει ένας στόχος: το κερασάκι στην τούρτα. Να βάλει το πρώτο του γκολ ως μπλαουγκράνα.

Μετάφραση της  επίσημης ανακοίνωσης του fcbarcelona.cat

Δεν υπάρχουν σχόλια: