Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

PRE SEASON SUMMER - Κανονικά ο Μέσσι

Ειδήσεις,φωτορεπορτάζ,προπόνηση,φιλικά προετοιμασίας.Το barcelonismo.gr σας καλεί να συμμετάσχετε στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου!

Ελαφριά εξάσκηση για το Μέσσι στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση της Μπάρσα μετά το παιχνίδι με το Αμβούργο την Τρίτη.Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά εκτός των Marc Bartra και Sergi Roberto που έπαιξαν περισσότερο από 45 λεπτά στο φιλικό.Επίσης μόνος του γυμνάστηκε και ο Πουγιόλ.Στη σημερινή προπόνηση που ξεκίνησε στις 10  ώρα Ελλάδας,ο Μέσσι προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα,ενώ ο αρχηγός μέρος της προπόνησης.

 Tw Πουγιόλ(πριν από λίγο): "Πρώτη προπόνηση με την ομάδα και το αίσθημα μεγάλο Τώρα off για να ξεκουραστώ, γιατί υπάρχει περισσότερη προπόνηση σήμερα το απόγευμα.Αγκαλιά.''

Επίσης να σας πούμε τι γράφει σήμερα η md για το Βίγια:Η Μπαρσελόνα δε θα πάρει κανένα ρίσκο  με το Βίγια και  δε θα βιαστεί για να του δώσει το ιατρικό πράσινο φως. Χρειάζεται 2 μήνες για να φτάσει στην καλύτερη κατάστασή  του.





  Ο νέος παίκτης της Μπάρσα Β Sergio Araujo μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Προετοιμάζεται,έστω και διαφημιστικά ο Ινιέστα με το καινούριο του  παπούτσι.
Ο Πικέ σηκώνει το λάβαρο της Μπάρσα στην Κίνα.
Μια άλλη προετοιμασία με φανέλα της Μπάρσα.Επαναστάτες στη Συρία...





Δεν υπάρχουν σχόλια: