Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Σημαντικός ο Thiago για την Barca!!!


του Ben Chodos


Ο πατέρας του Thiago Alcantara λεει πως ο γιος του δεν θα φύγει από την ομάδα και πιστεύει πως έχει μέλλον στην Μπαρσελόνα, δηλώνοντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βαρκελώνης πως «δεν υπήρξε καμία προσφορά για τον Τιάγκο. Έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι το 2015 και ελπίζω ότι θα μείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια και να τελειώσει την καριέρα του εκεί»


Υπήρχαν αρκετές φήμες πως ίσως πάρει μεταγραφή για την Manchester United,αλλά ο ίδιος δεν φαίνετε πρόθυμος να αποχωρήσει από το Camp Nou.O 21χρονος κεντρικός έχει πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής τα τελευταία δυο χρόνια με την πρώτη ομάδα έχοντας πετύχει 2 γκολ και 3 ασιστ σε 27 αγώνες πρωταθλήματος.

Έχει την ικανότητα να κρατάει μπάλα και να περνάει τους αντίπαλους αμυντικούς. Έχει επίσης πολύ καλή ντρίπλα και φαντασία μέσα στο παιχνίδι.Ο Thiago θα έπαιζε σίγουρα σημαντικό ρόλο στην Ολυμπιακή ομάδα της Ισπανίας αλλά ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός. Αυτό σίγουρα θα ήταν μεγάλη απογοήτευση για τον Thiago αλλά είναι για το καλό του διότι θα εχει χρόνο για απθεραπία διότι η Barca σίγουρα θα χρειαστεί τις υπηρεσίες του.

Οι κεντρικοί μέσοι έχουν οδηγήσει την ομάδα τα τελευταία χρόνια σε πολλές επιτυχίες. Εκτελούν φοβερά την στρατηγική του Τικι-Τακα.Ο Xavi είναι η κινητήρια δύναμη του κέντρου. Αλλά ο θρυλικός μαέστρος είναι 32 ετών.Η ομάδα εχει αποδείξει πως εμπιστεύεται τα δικά της παιδιά και ο Alcantara είναι παίκτης που έχει την δυνατότητα να αποδείξουν ότι μπορεί να γίνει από τους κορυφαίους στην θέση του.Είναι ακόμα πολύ νέος και έχει πολλά να αποδείξει. Είναι προϊόν της ακαδημίας και μπορεί κάποια μέρα να αντικαταστήσει επάξια κάποιος σουπερ σταρ της ομάδας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: