Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Τελευταία δοκιμή στο Βουκουρέστι

Ενα τράβηγμα στον μηρό μάλλον αφήνει εκτός τον Κάρλες Πουγιόλ από τον σημερινό αγώνα

Στο Βουκουρέστι ολοκληρώνει σήμερα το βράδυ (8.15 ώρα Ελλάδας) τα φιλικά προετοιμασίας της η Μπάρσα. Πρόκειται γιά το πέμπτο φιλικό που θα δώσει η ομάδα του Τίτο Βιλανόβα, μετά από αυτά με Αμβούργο, Ραγιά, Παρί ΣΖ και Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, μία μόλις εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της και την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. 



Ο νέος τεχνικός της Μπάρσα θα έχει την δυνατότητα σήμερα να τεστάρει τον βασικό κορμό της ομάδας και να του δώσει τα απαραίτητα λεπτά συμμετοχής προκειμένου να "λυθούν". Βέβαια και αυτή τη φορά οι απουσίες δεν λείπουν, αφού εκτός του Βίγια που αν αγωνιστεί θα πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής αφού ακόμα δεν είναι έτοιμος, απουσία της τελευταίας στιγμής είναι και ο Κάρλες Πουγιόλ. Ο αρχηγός υπέστη τράβηγμα στον δεξιό μηρό και δεν προπονήθηκε χθες. Εμείνε στο ξενοδοχείο κάνοντας ασκήσεις αποκατάστασης. 

Οπως δήλωσε ο Τίτο, εκτός των βασικών, χρόνο συμμετοχής σήμερα αναμένεται να πάρει και ο Αντρέου Φοντάς. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της Μπάρσα έχει να αγωνιστεί από τις 12 Ιανουαρίου όταν και υπέστη ρήξη χιαστών στον εκτός έδρας αγώνα κατά της Οσασούνα γιά το Copa del Rey. 

Ενας ακόμα αμφίβολος είναι και ο Ντάνι Αλβες. Ο Βραζιλιάνος είχε ένα αιμάτωμα στην πατούσα, "κληρονομιά" του αγώνα με την Γιουνάϊτεντ εξ αιτίας του οποίου έχασε την προπόνηση της Πέμπτης. Χθες πάντως προπονήθηκε κανονικά. Αν προφυλαχτεί από τον Τίτο, τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας θα καταλάβει ο Μαρτίν Μοντόγια. Ιδού τώρα το πώς βλέπει η SPORT να παρατάσονται σήμερα το βράδυ οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο του Εθνικού Σταδίου του Βουκουρεστίου


Πηγή: sport.es

Δεν υπάρχουν σχόλια: