Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

PRE SEASON SUMMER - Ο παππούς και ο τέρμας...

Ειδήσεις,φωτορεπορτάζ,προπόνηση,φιλικά προετοιμασίας.Το barcelonismo.gr σας καλεί να συμμετάσχετε στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου! 

Η πρώτη προπόνηση του Άλμπα με την ομάδα μετά την εποχή της La Masia έμελλε να γίνει επί σουηδικού εδάφους όπως κι η σημερινή προτού η ομάδα πετάξει για το Βουκουρέστι για το αυριανό φιλικό με τη Δυναμό.

Alba:''Για κάθε παίκτη είναι ένα όνειρο να παίξει στην Μπαρσελόνααι είμαι Καταλανός.Γι 'αυτό και περίμενα  με μεγάλη ανυπομονησία το ντεμπούτο μου..."

"Κουράστηκα το καλοκαίρι;Είμαι νέος, νιώθω τέλεια, και φυσικά οι φίλαθλοι θα δουν τον Άλμπα που  ξέρουν από Βαλένθια και το EURO..''


''Η υποδοχή ήταν σπουδαία. Ήξερα ήδη πολλούς παίκτες και οι υπόλοιποι μου φέρθηκαν επίσης εκπληκτικά. Τώρα έχω να μάθω τις έννοιες... "


  Ο παππούς το βρήκε...
  
Φέργκιουσον (προπονητής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ): "Όταν παίζεις με την Μπάρσα, είναι γνωστό  ότι φέρνουν  ένα επιπλέον άτομο στη μεσαία γραμμή, επειδή δεν παίζουν με  επιθετικό.Θα πρέπει να είσαι υπομονετικός και να βεβαιώνεσαι ότι η  Μπάρσα δεν μπαίνει στους χώρους των σέντερ μπακ ή μέσα στα full backs σου..''[Manutd]

 Άσε παππού, ο Σμάιχελ έχει άλλη γνώμη.Αποφασίστε παιδιά...

 Σμάιχελ (πρώην τερματοφύλακας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ): "Θα πρέπει να κυνηγάμε την μπάλα, έτσι  δαπανούμε  όλη την ενέργειά μας.Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα όταν αντιμετωπίζουμε την  Μπάρσα.». [sun]

Αυτός ξέρει που τους είδε από κοντά...

Wootton (Man United):"Το να  βλέπεις  ζωντανά την Μπάρσα σου δείχνει πόσο καλοί είναι με το πάτημα ενός κουμπιού και δυο αγγίγματα στις πάσες τους. Είναι από άλλο κόσμο."

Αυτός πάλι τι σας λέει;Βρήκε παιχνίδι να παίζει...


Δεν υπάρχουν σχόλια: