Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ο Βιλανόβα παίζει επικίνδυνο παιχνίδι με τον Βίγια...



 απο τον Ben Crump

Πριν από δύο χρόνια, ο David Villa πανηγύριζε τα δύο του γκολ στο Camp Nou, στο περίφημο 5-0 κόντρα στη Ρεαλ, αλλά σήμερα εχει δει τα ως τώρα κλάσικο απο τον πάγκο. Για πολλούς,όπως και για έμενα, θεωρούν παράξενο να μην βλέπουν τον Βίγια στην αρχική 11άδα στο πρώτο κλάσικο της σεζόν.Αλλά με τον δύσκολο τραυματισμό που είχε και η τωρινή κατάσταση του Πέδρο και του Σεσκ,η απουσία του Βίγια κάνει αίσθηση.


Ωστόσο η απόφαση να μην πάρει χρόνο συμμετοχής ο κορυφαίο Ισπανός επιθετικός, θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις για τον Τίτο. Κατα την διάρκεια του αγώνα με την Ρεαλ  και ενω το σκορ ήταν 1-1,πίστεψα οτι ο Βίγια θα ήταν μια καλή λύση, αλλά ο Βιλανόβα επέλεξε τον Αλέξις. Ο Βίγια έκανε ζέσταμα για 20 λεπτά μαζί με του Μπαρτρά και Σονγκ.Ο Τιτο αποφάσισε να μην βάλει κανέναν απο τους τρεις στον αγωνιστικό χώρο.

Η Marca αναφέρει πως ο Βίγια προσπάθησε να κερδίσει την προσοχή του Βιλανόβα στον πάγκο,αλλά ο άνθρωπος που αντικατέστησε τον Πεπ Γουαρδιόλα το καλοκαίρι, δεν πίστεψε οτι ο Βίγια θα μπορούσε να κάνει την διαφορά .Ο Βίγια,ο οποίος έχασε και το Euro 2012,είναι απογοητευμένος που δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής, αλλά όσο ακόμα δεν είναι τελείως καλά απο τον τραυματισμό του,δεν θα μπορεί να ξεκινάει στην βασική 11άδα.

Ωστόσο οταν βγήκε απο την φυσούσα ο Βίγια το βράδυ της Κυριακής, η έκφραση του ήταν περίεργη, και άφησε πολλούς με ερωτηματικά και να ανησυχούν, για το πόσο θα αντέξει να μην είναι στην αρχική 11άδα.

Ο Βίγια θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την θέση του στην βασική ομάδα,μαζί με τους Πέδρο,Αλέξις και Τέγιο.Ολοι αυτοί μαζί με τον Μεσσι έπαιξαν πολύ καλά την περασμένη σεζόν,αλλά ο Βιλανόνα πρέπει να καταλάβει οτι ο Νταβίντ τα έχει κάνει ολα εκτός από το να κάθεται στον πάγκο.

Οι περισσότεροι παίκτες είναι ικανοποιημένοι με το σύστημα rotation του Βιλανόβα, ο Βίγια μπορεί να μην είναι ενας απο αυτούς. Ισως ο 1ος σκορερ της Εθνικής Ισπανίας χτυπήσει το καμπανάκι στον Τιτο τις επόμενες εβδομάδες.  

απο bleacherreport.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: