Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

PRE SEASON SUMMER - Ιατρικό διαγώνισμα...

Ειδήσεις,φωτορεπορτάζ,προπόνηση,φιλικά προετοιμασίας.Το barcelonismo.gr σας καλεί να συμμετάσχετε στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου!


 Πρώτη μέρα της προετοιμασίας για την Μπάρσα σήμερα και ιατρικό διαγώνισμα...έγραψαν οι παίκτες παρέα με γιατρούς και μηχανήματα.Οι ισπανοί διεθνείς επιστρέφουν στις 30 Ιουλίου,οι παίκτες της ολυμπιακής ομάδας θα ενταχθούν μετά το τέλος των παιχνιδιών της Ισπανίας στην ολυμπιάδα του Λονδίνου.Για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1979-1980 η Μπαρσελόνα δεν θα έχει μια εβδομάδα προπόνησης ή μια περιοδεία στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.Οι παίκτες της Μπάρσα Β Oier, Sergi Gomez, Planas, Ilie, Lobato, Sergi Roberto, Kiko Femenia and Rafinha θ'αρχίσουν προετοιμασία με την πρώτη ομάδα.Σε ακριβώς 8 ημέρες η Μπάρσα θα παίξει το πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας κατά του HSV στο Αμβούργο.
Αυτοί θα χτίσουν τη νέα Μπάρσα:(από αριστερά προς τα δεξιά) Βοηθός προπονητή Jordi Roura, προπονητής Τίτο Vilanova, προπονητής φυσικής Aureli Altimira, και προπονητής τερματοφυλάκων Jose Ramon de la Fuente.

 Ο Μέσσι θα κάνει  πλήρη προετοιμασία αυτό το καλοκαίρι  για δεύτερη φορά από το ντεμπούτο του στην Μπαρσελόνα το 2004-05 πρώτη φορά ήταν το 2009.

 Άλβες, Φοντάς και Βίγια που αναρρώνουν από τραυματισμούς, θα προπονηθούν με την ομάδα αύριο.Ο Άλβες ολόκληρη την προπόνηση,ο Βίγια μέρος.Ο Άλβες θα πάρει το ιατρικό πράσινο φως  τις επόμενες ημέρες.

 Πρόσεχε γιατρέ θα σπάσει...

 Τον μετράει ή τον διαβάζει;

 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΥΣΙ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: