Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Διαπραγματεύσεις για Σονγκ και στο βάθος…. Μαρτίνεζ


Το ξενοδοχείο Clarion Post του Γκέτεμποργκ, μετατράπηκε χτες σε μίνι επιχειρησιακό κέντρο της διοίκησης των μπλαουγκράνα. Ο αντιπρόεδρος Μπαρτομέου μαζί με τον Ζουμπιζαρέτα, θα πρέπει μέσα στις επόμενες μέρες να λήξουν το θέμα του ποιος θα έρθει για τις θέσεις του αμυντικού χαφ και/ή στόπερ για την ομάδα. Κάτι που φαίνεται σίγουρο, είναι ότι η μεταγραφή δεν θα γίνει αυτήν την εβδομάδα. Στον σύλλογο δεν βιάζονται και περιμένουν την επιστροφή των δύο αρμόδιων, γιατί χωρίς την δική τους έγκριση δεν μπορεί να ληφθεί καμία απόφαση. Κάτι που έγινε τις τελευταίες ώρες, ήταν συζητήσεις με τον μάνατζερ του Άλεξ Σονγκ, για ν’ αποφασιστεί αν τελικά ο Καμερουνέζος θα είναι ο εκλεκτός. Υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι, αν και ο άσος της Άρσεναλ έχει σαφές προβάδισμα.  


Το ότι η Μπάρσα μιλάει με τον Σονγκ, δεν σημαίνει ότι μιλάει ταυτόχρονα και με την Άρσεναλ. Άνθρωποι του συλλόγου λένε ότι μέχρι να επιστρέψει η ομάδα στην  Βαρκελώνη δεν πρόκειται να υπάρξουν συζητήσεις ούτε με την Άρσεναλ ούτε με άλλον σύλλογο, όπως με την Λίβερπουλ για παράδειγμα αναφορικά με την περίπτωση του Άγκερ. Τις τελευταίες ώρες όμως έχει προκύψει ένα δεδομένο που δίνει ίσως νέα διάσταση στην περίπτωση του Χάβι Μαρτίνεζ. Τα όσα λέγονται περί απομάκρυνσης του Φερνάντο Γιορέντε, αν αληθεύουν θα μπορούσαν να συμπαρασύρουν και τον Μαρτίνεζ, που με την σειρά του θα μπορούσε να πιέσει και ο ίδιος για να φύγει από το Σαν Μαμές.

Εκτός όμως από την επανεμφάνιση στο προσκήνιο του Χάβι Μαρτίνεζ, πηγές που βρίσκονται κοντά στον Βιλανόβα, κάνουν λόγο ότι ο κόουτς της Μπαρσελόνα θέλει να τελειώνει με τα όσα λέγονται και ακούγονται για τους μικρούς της ομάδας. Παράδειγμα η χρησιμοποίηση στην 11άδα κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερζί Ρομπέρτο. Τα φιλικά θα χρησιμεύσουν για την εξαγωγή των όποιων συμπερασμάτων. Την επόμενη πια βδομάδα και με στόχο η ομάδα να είναι όσο γίνεται πιο έτοιμη για την πρώτη της επίσημη υποχρέωση κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο σύλλογος θ’ ανακοινώσει την δεύτερη μεταγραφή του. Αν όχι, θα έχουμε λίγο σασπένς μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, οπότε και όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει.


ElMundoDeportivo.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: