Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Δηλώσεις απο το Γκέτεμποργκ...


Δηλώσεις πριν τον αγώνα έκαναν απο την Barcelona οι Javier Mascherano και Martin Montoya.Απο την πλευρά της Man.United μίλησε ο Wayne Rooney. Δηλώσεις για τον αγώνα και την Barcelona έκανε και ο παλιός τερματοφύλακας της United,Peter Schmeichel στην Αγγλική Sun.




Javier Mascherano

«Όσο ήταν δεύτερος προπονητής είχε αποκτήσει “κακή φήμη” προς τα έξω.Τώρα έχει όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω του. Αλλά είχε πάντα σημαντική ευθύνη στις επιτυχίες.»

«Ο Messi έχει επιστρέψει δυνατός. Φέτος θα είναι καλύτερος όσο ποτέ»

«Το παιχνίδι με την Man.United είναι ένα φιλικό.Τους έχουμε αντιμετωπίσει ήδη σε αγώνες του Champions League.Θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν»

Martin Montoya

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της πρώτης ομάδας. Δουλεύω καθημερινά πολύ σκληρά αλλά ο Dani Alvez είναι ο καλύτερος στον κόσμο σε αυτή την θέση»

«Είμαι πολύ στενοχωρημένος για τον αποκλεισμό μας τους Ολυμπιακούς αγώνες. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά»



Wayne Rooney

«Ο αγώνας ανάμεσα στην Man.United και Barcelona θα είναι συναρπαστικός»

«Είναι δυο από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο.Για εμάς δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, αλλά να είμαστε έτοιμοι για την νέα σεζόν»

«Είναι καλό να δοκιμαζόμαστε με μία ομάδα όπως είναι η Barcelona»



 Peter Schmeichel

«Η United και η Barcelona είναι από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Οταν αγωνίζονται μεταξύ τους οι φίλαθλοι απλά παρακολουθούν»

«Στην Barcelona είναι έτοιμοι να ανεβούν επίπεδο και να προχωρήσουν. Αυτή η σεζόν είναι μια μεγάλη δοκιμασία για αυτούς. Με την Chelsea έδειξαν ότι δεν έχουν plan B

«Το αποψινό παιχνίδι νομίζω ότι θα έρθει ισοπαλία. Σε φιλικά παιχνίδια δεν έχει νόημα το αποτέλεσμα. Ολα είναι θέμα γοήτρου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: