Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Τίτο: "Εχουμε χρόνο γιά την μεταγραφή"


Στην συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του φιλικού κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Τίτο Βιλανόβα. Η Μπάρσα επικράτησε των Βρετανών στα πέναλτι στο παιχνίδι που έλαβε χώρα στο “Ullevi Stadium” του Γκέτεμποργκ. Ο τεχνικός των μπλαουγκράνα, ήθελε να καταστήσει σαφές ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» δεν μπορεί να χρησιμεύσει για την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων για την ομάδα και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Αυτό που μας πήγε καλά, ήταν ότι οι παίκτες που συμμετείχαν στο Euro είχαν αρκετά λεπτά συμμετοχής και η γενική μας εικόνα ήταν καλή. Ο Λίο είναι τέλεια. Του μίλησα πριν το ματς, γιατί στο προηγούμενο είχε παίξει και στα 90 λεπτά. Του εξήγησα ότι οι περισσότεροι θα έπαιζαν περίπου 45 λεπτά και μου είπε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα.



Σε αυτήν την ομάδα όλοι έχουμε την πίεση και την ευθύνη της νίκης. Στόχος μας είναι να μείνουμε στον δρόμο των επιτυχιών και αυτή ακριβώς είναι η πίεση που έχουμε. Όσο για την επιστροφή του Αμπιντάλ κοντά μας, αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσουν οι γιατροί. Προς το παρόν, μόνο και μόνο που τον βλέπουμε να είναι δίπλα μας στ’ αποδυτήρια μας δίνει απερίγραπτη χαρά. Ο Φοντάς, θα αγωνιστεί στο Βουκουρέστι και έχουμε ήδη μιλήσει. Για τον Βίγια, θα δούμε πότε ακριβώς θα νιώσει έτοιμος. Κάθε μέρα πάντως που περνάει νιώθει καλύτερα, αλλά θα πρέπει να του δώσουμε τον χρόνο του. Ο Άλμπα έκανε το ντεμπούτο του χωρίς να έχει κάνει καμία προπόνηση, αλλά μας γνωρίζει όλους άριστα και γνωρίζει και την φιλοσοφία του παιχνιδιού μας.

Στο θέμα των μεταγραφών, θα πρέπει να φέρουμε έναν πολύ καλό παίκτη. Και αν δεν καταφέρουμε ν’ αποκτήσουμε στόπερ, τότε μπορούμε να πάμε λίγο πιο μπροστά τον Μασεράνο. Όμως υπάρχει χρόνος μέχρι τις 31 Αυγούστου και δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη βιασύνη. Αυτό που έχει σημασία είναι να έρθει ένας καλός και αξιόπιστος παίκτης, όπως τον χρειαζόμαστε». 

sport.es


Δεν υπάρχουν σχόλια: