Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

"Εδωσε" τη χρυσή μπάλα στον Κριστιάνο ο Μου


Με δηλώσεις του στο ESPN, ο Ζοζέ Μουρίνιο επιστρέφει γιά να εκφράσει την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο να ξαναπάρει ο Μέσσι τη Χρυσή Μπάλα. Αντίθετα, γιά τον Πορτογάλο τεχνικό, φέτος το βαρύτιμο έπαθλο θα πρέπει να καταλήξει στον συμπατριώτη του Κριστιάνο Ρονάλντο.
"Δεν μπορεί να πάρει τη Χρυσή Μπάλα κάποιος που δεν κατέκτησε κανένα τίτλο στη σεζόν", θα πει ο Μουρίνιο, ξεχνώντας ισπανικό Super cup, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο συλλόγων και Copa del Rey. 
"To ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και τη χρυσή μπάλα θα πρέπει να την κατακτά κάποιος που έχει πάρει τίτλους με την ομάδα του", θα συνεχίσει.



"Οπως πέρυσι βγήκε πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη ο Κριστιάνο, αλλά τη χρυσή μπάλα την πήρε ο Μέσσι επειδή κατέκτησε τίτλους, έτσι και φέτος θα πρέπει να την πάρει ο Κριστιάνο που κατέκτησε τίτλο και όχι ο Μέσσι που πέτυχε περισσότερα γκολ", θα πει ο Μουρίνιο "εγκαταλείποντας" τη γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης και του Φλορεντίνο Πέρεθ που μετά το Euro παίζουν το όνομα του Κασίγιας γιά την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας. Βέβαια η θεωρία του Μουρίνιο "μπάζει" και από αλλού. Γιατί με το σκεπτικό του, οι Τσάβι και Ινιέστα, μιά χαρά θα μπορούσαν να κατακτήσουν τη Χρυσή Μπάλα. Γκολ πολλά μπορεί να μη βάζουν, αλλά από τίτλους, ε;

Πηγή: ElMundoDeportivo.com

1 σχόλιο:

Dimos El Grec είπε...

Χαζομάρες του Μόου! Όλοι ξέρουν πως η χρυσή μπάλα πάει στον καλύτερο και δεν μετράν οι τίτλοι. Και ΑΥΤΟΣ το ξέρει επίσης. Όταν η Ίντερ πήρε 5 τίτλους σε μία χρονιά, την χρυσή μπάλα ο Μέσσι πάλι την πήρε....