Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

De Oliveira: O Neymar θα συνεχίσει στην Santos μέχρι το 2014


"Ο Νέυμαρ μου είπε αυτές τις μέρες πως θέλει να συνεχίσει μαζί μας τουλάχιστον μέχρι το 2014" δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας στα μικρόφωνα του COM Radio. "Όπως και ο πατέρας του, έτσι και ο Νέυμαρ, έχει λόγο τιμής και μου είπε πως θα συνεχίσει στην Σάντος" τόνισε ο πρόεδρος του Βραζιλιάνικου συλλόγου, ερωτώμενος για την πιθανότητα να μεταγραφεί ο Νέυμαρ στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι.



"Όταν τελειώσει το συμβόλαιο του το 2014, μπορεί να πάει στην Μπάρσα, την Ρ. Μαδρίτης ή άλλον μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Επίσης μπορεί να μείνει σε μας γιατί θα του προτείνουμε μία ανανέωση συμβολαίου ώστε να γίνει ο νέος Πελέ και να μείνει για πάντα πιστός στην Σάντος. Η απόφαση, εκείνη την στιγμή, θα είναι δική του" δήλωσε ο Luis Álvaro de Oliveira, ο οποίος αρνήθηκε πως θα πουλήσει το μεγαλύτερο αστέρι της ομάδας για οικονομικά προβλήματα.

"Δεν χρειάζεται να τον πουλήσουμε. Έχουμε την οικονομική ευχέρεια να τον κρατήσουμε" σχολίασε ο πρόεδρος γνωρίζοντας πως το 2014 ο παίκτης μπορεί να φύγει ελεύθερος στην Μπάρσα ή σε άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Πηγή: Sport.es 

Δεν υπάρχουν σχόλια: