Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

PRE SEASON SUMMER - Μέγα πλήθος και μέγα πάθος

Ειδήσεις,φωτορεπορτάζ,προπόνηση,φιλικά προετοιμασίας.Το barcelonismo.gr σας καλεί να συμμετάσχετε στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου! 



Μέγα πλήθος και μέγα παθος για την Μπάρσα από 7000 ανθρώπους στη χθεσινοβραδινή ανοιχτή προπόνηση στη Ζιρόνα που υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τους παίκτες της καρδιά τους.Η Ζιρόνα είναι μια όμορφη ιστορική πόλη,δύο ώρες περίπου έξω από τη Βαρκελώνη που χαίρεσαι να περπατάς στα πλακόσρτωτα καλντερίμια της.
Υπό το βλέμμα και αυτών των γλυκών κοριτσιών από τη Ζιρόνα η ομάδα προπονήθηκε μία ώρα στο τοπικό γήπεδο σε μια προπόνηση που ο Adriano,ο οποίος αναρρώνει από διάστρεμμα στον αστράγαλο, ολοκλήρωσε  πλήρη προπόνηση ενώ ο Ντος Σάντος δεν προπονήθηκε εξαιτίας μη επιβάρυνσης των μυών του μηρού του.
 Tw Mascherano: "Σπουδαίο καλωσόρισμα στην Ζιρόνα.Ευχαριστούμε όλους όσους ήρθαν.''

Ο Τίτο και το επιτελείο συσκέπτονται για τη μορφή της προπόνησης 

Πάθος και από τους παίκτες
Andreu Fontas:"Δεν σκέφτομαι ν'αφήσω τη Μπάρσα. Αισθάνομαι καλά και θα συνεχίσω να εργαζόμαι σκληρά για μια θέση στην ομάδα.Αν όλα πάνε καλά περιμένω να πάρω το ιατρικό πράσινο φως αύριο.(σσ. σήμερα) Ελπίζω να παίξω μερικά λεπτά εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή της Ντιναμό.''
Ο Πικέ αποροφημένος με τη μπάλα και ο Μέσσι με τις εκδηλώσεις του κόσμου.

Φωτογράφηση είχε χθες επίσης η ομάδα

 Ο Αμπιντάλ και οι δηλώσεις του στο Παρίσι για τη λαχτάρα του να επιστρέψει πριν το Δεκέμβριο στην Μπάρσα.Το γράφουμε και δεν το πιστεύουμε!Η MD γράφει ότι η απόδοση του Μπάρτρα και η πιθανή επιστροφή του Άμπι φρενάρει τη μεταγραφή σέντερ μπακ και προτεραιότητα δίνεται στην απόκτηση χαφ με κύρια επιλογή το Song.Αν ο Μπάρτρα δεν πείσει και ο Άμπι δεν επιστρέψει η μεταγραφή του σέντερ μπακ θα μπορούσε να γίνει τον Ιανουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: