Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

Ινιέστα: "Θέλουμε να κατακτήσουμε το Super Cup"


Συνέντευξη τύπου μετά τη σημερινή προπόνηση παραχώρησε ο Αντρές Ινιέστα. Ο διεθνής μέσος της Μπάρσα αναφέρθηκε σχεδόν σε όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να πει τη γνώμη του και γιά τον Αλεξ Σονγκ, μιά πιθανή μεταγραφή των blaugranaΑρχικά, ο Αντρεσίτο αναφέρθηκε στον Αμπιντάλ:
"Είναι πολύ μεγάλη χαρά να τον βλέπεις να έχει τόση ενέργεια. Η θέλησή του να ξαναπαίξει γεμίζει ενθουσιασμό τον ίδιο, τους δικούς του, την ομάδα, τους φιλάθλους. Είναι γερός όπως λέει ο ίδιος κι αυτό είναι το σημαντικότερο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τον έχουμε ανάμεσά μας", θα πει ο Ινιέστα

Σε ό,τι αφορά τον Νταβίντ Βίγια, επίσης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του: "Είναι πολύ δύσκολο να επανέρχεσαι μετά από ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Νταβίντ είναι και πάλι σε θέση να παίξει. Είναι βασικός παίκτης γιά μας. Οταν ήταν γερός, πετύχαινε πολλά γκολ και έκανε πολύ σημαντικά πράγματα γιά την ομάδα", είπε
Γιά τον Τίτο Βιλανόβα, ο Αντρές δήλωσε πως "γνωρίζονται πολλά χρόνια στην ομάδα, απλά τώρα οι ευθύνες του είναι διαφορετικές"

Σε ό,τι αφορά τον πρώτο στόχο της χρονιάς, το ισπανικό Super Cup, ο Ινιέστα εξέφρασε την επιθυμία να κατακτηθεί, ωστόσο έσπευσε να υπογραμμίσει πως "ό,τι κι αν συμβεί δεν θα καθορίσει τη σεζόν. Απλά όποια ομάδα το κατακτήσει θα ξεκινήσει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση"

Τέλος, αναφερόμενος στον Αλεξ Σονγκ, ο Αντρεσίτο δήλωσε:
"Γνωρίζουμε ποιός είναι ο Σονγκ, έχουμε παίξει αντίπαλοι, πρόκειται γιά έναν πολύ καλό παίκτη. Αν αποκτηθεί θα τον καλοδεχτούμε"

Πηγή: sport.es - ElMundoDeportivo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: