Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Βιγιαρούμπι: «Θα θέλαμε να έχουμε ένα από τα καλύτερα γήπεδα του κόσμου»


Στο πρόγραμμα “Primer Toc” του RAC1 , μίλησε το μέλος της διοίκησης της Μπάρσα, Κάρλες Βιαγιαρούμπι, για πολλά θέματα που αφορούν την επικαιρότητα του συλλόγου και φυσικά για το μέλλον του Καμπ Νου: «Βλέπω δύσκολο να μείνει το Καμπ Νου ως έχει. Είναι μια πιθανότητα περισσότερο θεωρητική, παρά πραγματική. Υπάρχουν διάφορα σενάρια, αλλά οι πιο ρεαλιστικές προοπτικές είναι είτε να το ανακαινίσουμε είτε να κατασκευάσουμε ένα νέο. Το μόνο όμως που έχει αποφασιστεί μέχρι τώρα, είναι αυτό που αποφάσισαν τα μέλη μας: να γίνει δημοψήφισμα. Με τι ερώτηση? Ακόμα δεν ξέρουμε. Όπως ακόμα δεν ξέρουμε και πότε θα γίνει.


Και πού θα βρίσκεται το γήπεδο? Μα φυσικά μέσα στην Βαρκελώνη. Ένας σύλλογος που έχει το όνομα της πόλης, θα πρέπει να βρίσκεται και μέσα στην πόλη. Η απόφαση θα ληφθεί από όλους και θα δούμε τι θα γίνει. Σε όλους μας θ’ άρεσε να έχουμε το καλύτερο γήπεδο στον κόσμο. Οφείλουμε να τα δούμε όλα χωρίς να επιβαρυνθούν περισσότερο τα μέλη μας. Ιδιοκτήτες του συλλόγου είναι τα μέλη. Θα δούμε τι είναι σωστότερο και πιο βιώσιμο και τι όχι και ανάλογα θα πράξουμε.

Και μην ξεχνάμε ότι το μέλλον του Καμπ Νου μπορεί να συνδέεται και με το μέλλον του Παλάου Μπλαουγκράνα. Εγκαταστάσεις που αυτήν την στιγμή δεν αρμόζουν στις ανάγκες και σε αυτά που αξίζουν κάποια τμήματα. Στην Συνέλευση πάντως συζητήθηκαν κάποιες γενικές κατευθυντήριες γραμμές και όχι συγκεκριμένα προβλήματα. Το τμήμα μπάσκετ της Μπάρσα για παράδειγμα, δεν έχει αυτήν την στιγμή την έδρα που θα του έπρεπε. Συμφωνώ 100% με τον πρόεδρο Ροσέλ ότι η ομάδα είναι πάντοτε δίπλα και μαζί με την Καταλονία. Η Μπάρσα και η Καταλονία έχουν το ίδιο DNA. Η Μπάρσα δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς την Καταλονία.

Πριν το ντέρμπι με την Ρεάλ θα υπάρξει το καθιερωμένο γεύμα. Ίσως κάτι τέτοιο να είναι λίγο παρωχημένο και παλιομοδίτικο, αλλά αν δεν γίνει οι δημοσιογράφοι θα παραπονιούνται γιατί πρέπει να γεμίσουν κι αυτοί τις σελίδες τους. Γίνονται προσπάθειες να διοικείται η ομάδα χωρίς σεκταρισμούς. Θα θέλαμε να αποκατασταθεί η σχέση με τον Γιόχαν Κρόιφ. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει για τον σύλλογο και θα ήθελα να έχω καλή σχέση μαζί του. Δεν είναι όμως κάτι που εξαρτάται μόνο από εμάς». 

sport.es


Δεν υπάρχουν σχόλια: