Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Κεϊτά: «Κοιμάμαι αργά για να βλέπω την Μπάρσα»


Στην “La Xarxa” μίλησε ο πρώην παίκτης της Μπαρσελόνα Σεϊντού Κεϊτά: «Ο Σονγκ είναι μεγάλος παίκτης και καλό παιδί. Κανείς δεν αμφιβάλλει για την ποιότητά του και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Το να φύγω από την Μπαρσελόνα ήτανε μια πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά κι εγώ και ο σύλλογος πιστεύω ότι διαλέξαμε το καλύτερο για όλους. Για μένα ήταν περηφάνια και ευτυχία το να βρεθώ σε αυτήν την ομάδα για 4 χρόνια. Ήταν κάτι το απίστευτο. Συνεχίζω να παρακολουθώ την Μπαρσελόνα γιατί μου τα έδωσε όλα. Πολλές φορές κοιμάμαι και αργά για να μπορώ να βλέπω τα ματς. 


Μου αρέσει πολύ το πώς έχει ξεκινήσει η Μπάρσα, είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Η Ρεάλ έκανε κακό ξεκίνημα αλλά η Μπάρσα πρέπει να συνεχίσει να κερδίζει και να μην κοιτάει τι κάνουν οι άλλοι. Μεταξύ του Τίτο και του Πεπ δεν υπάρχει και καμία μεγάλη διαφορά. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Η ιστορία συνεχίζεται. Είναι οι ίδιοι παίκτες και το ίδιο σύστημα. Την γκολάρα του Τσάβι την είδα. Θα ήταν το καλύτερο να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο σαν παίκτης της Μπάρσα. Αν αξίζει κάποιος να κερδίσει την Χρυσή Μπάλα, είναι αυτός. Άσχετα όμως με το τι θα γίνει, δεν αλλάζει κάτι στην αξία του.

Εγώ το μόνο που θέλω, είναι να συνεχίσει η ομάδα αυτό που κάνει. Πριν το ντέρμπι με την Ρεάλ έχει ένα πολύ δυνατό εκτός έδρας τεστ και ελπίζω ότι θα τα καταφέρει. Ο Μπουσκέτς είναι πολύ δυνατός και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει να είναι έτοιμος για την Σεβίλλη. Τα καλύτερά μου χρόνια τα πέρασα στην Μπαρσελόνα, από κάθε άποψη. Εντός κι εκτός γηπέδων. Με τα παιδιά μιλάμε κι έχουμε επικοινωνία και μαθαίνω τα νέα τους. Μόνο όμορφες στιγμές πέρασα εκεί».

sport.es

Δεν υπάρχουν σχόλια: