Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν υπάρχει παιχνίδι μεσοβδόμαδα. Τι χαρά!


Οι παίκτες της Μπάρσα ετοιμάζονται να υποδεχτούν μια εβδομάδα ξεκούρασης, αυτό δηλαδή σημαίνει ότι δεν υπάρχει αγωνιστική ενδιάμεσα, κάτι που είχε να συμβεί από τον περασμένο Αύγουστο. Επίσης μέχρι τον Μάιο, θα υπάρχει ακόμα μόνο άλλη μια τέτοια βδομάδα, από τις 25 Φεβρουαρίου μέχρι τις 3 Μαρτίου του 2013. Αν κοιτάξουμε προς τα πίσω, από τις 6 εβδομάδες που ήδη έχουμε αγωνιστική δράση, είχαμε διπλά παιχνίδια και επίσης ματς Εθνικών ομάδων. 


Από τους 25 παίκτες της ομάδας, μόνο ο Πίντο δεν είναι διεθνής. Όπως είπε και ο Μέσι στο Twitter του: «Καιρός λίγο να ξεκουραστούμε». Και όπως είπε και σε συνέντευξή του στο Barca TV ύστερα από τα δύο τελευταία ματς με την Εθνική Αργεντινής: «έμεινα κάποιες μέρες χωρίς να έχω καταφέρει να κοιμηθώ και δεν έχω ξεκουραστεί». Εκτός όμως από τον Λίο, με προβλήματα από το τζετ λαγκ γύρισαν και οι Άλβες, Μασεράνο, Άλέξις και Αντριάνο. Όλοι όμως οι παίκτες απολαμβάνουν την ξεκούρασή τους μέχρι να επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο στις 7 το απόγευμα. 

Οι Ινιέστα, Πικέ, Τσάβι και Σεσκ επίσης παραδέχτηκαν ότι είχαν συμπτώματα εξάντλησης. Και ίσως και τα προβλήματα που έχουν οι Αντριάνο, Άλμπα και Αλέξις να έχουν και σχέση με όλο αυτό το σκηνικό. Στην χρονιά που έρχεται μπορεί να υπάρχουν κι άλλα τέτοια διαστήματα με ανάσες, μόνο όμως αν η ομάδα αποκλειστεί από την συνέχεια του Κυπέλλου ή του Τσάμπιονς Λιγκ. Και μετά το κλάσικο της 7ης Οκτωβρίου, πάμε και για άλλα ταξίδια με τις Εθνικές ομάδες. 

ElMundoDeportivo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: