Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ινιέστα και Μπούσι προπονούνται με την ομάδα



Στην προπόνηση που πραγματοποιείται αυτή την ώρα Iniesta και Busquets προπονούνται με την ομάδα, ενώ Πουγιόλ (γόνατο) έκανε μέρος της προπόνησης.
  
ΑΛΛΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΖΕΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Συνέντευξη Ροσέλ στη Νέα Υόρκη: ''Το συμβόλαιο του Μέσσι λήγει το 2016. Θα θέλαμε να μιλήσουμε  με τον πατέρα του  τους επόμενους μήνες για να ανανεώσει."

"Ο Sergio Ramos είναι δυσαρεστημένος στη Μαδρίτη. Η Μπάρσα θα μπορούσε να κάνει μια προσφορά. (γέλια) Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά εγώ δεν σκέφτομαι έτσι."
  
"Ο Neymar είναι ένας διαφορετικός παίκτης, το είδος του παίκτη που οι οπαδοί μας αγαπούν, αλλά είναι παίκτης της Σάντος μέχρι το 2014."
 



Και ο Pedro θα γίνει πατέρας σε λίγους μήνες. Η κοπέλα του η Καρολίνα είναι έγκυος.

Καμιά ζήλια από τον Τσάβι. Είναι κάθετος και πολύ καθαρός.

Τσάβι: ''Η Χρυσή Μπάλα ανήκει στο  Μέσσι, τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ο Leo είναι ο καλύτερος παίκτης EVER. Ένας διαφορετικός παίκτης. Κάθε μέρα, στην πράξη αποδεικνύει ότι είναι ο καλύτερος. Είναι στο αίμα του. Πολύ καλός ο Iniesta, ο Πουγιόλ, ο Πικέ , αλλά αυτός είναι πάνω από όλους.''

Η Μπαρσελόνα κάλεσε τους αξιωματούχους της Ρεάλ Μαδρίτης σε γεύμα λίγες ώρες πριν το κλάσικο της 7 Οκτωβρίου σε πολυτελές εστιατόριο στη Βαρκελώνη.


 Διαβάζω στον τύπο της Αμερικής ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα την περασμένη βδομάδα γευμάτισε με φίλους του, ενώ στην παρέα ήταν και ο Γούντι Άλεν. Αυτές τις μέρες που ο Ροσέλ είναι στη Νέα Υόρκη ο Πεπ είναι στο Σικάγο δεχόμενος μια μια πρόσκληση από τον φίλο του, Jose Maria Olazabal για να παρακολουθήσουν το Ryder Cup...


Δεν υπάρχουν σχόλια: