Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν έφτασε το γκολ του Delofeu.


Η ομάδα του  Eusebio Sacristá δεν κατάφερε να κερδίσει την Las Palmas στο Miniestadi,σε έναν αγωνιστικό χώρου που έμοιαζε με πισίνα Μπάρσα κυριάρχησε στο 1ο ημίχρονο και παραλίγο να φύγει με τους 3 βαθμούς λίγο πριν το τέλος του αγώνα..


Στο 1ο ημήχρονο και οι δυο ομάδες προσπάθησαν για το γκολ.Στο 15’ η Las Palmas είχε δοκάρι .19 λεπτά αργότερα ο Delofeu κατάφερε και άνοιξε το σκορ.Παρά την άθλια κατάσταση του γηπέδου η Μπάρσα κατάφερε και έλεγξε τον ρυθμό με παιχνίδι κατοχής.

Στο 2ο ημίχρονο και με τον αγωνιστικό χώρο να έχιε βαρύνει από την βροχή, οι Blaugrana δεν κατάφεραν να έχουν την ίδια απόδοση όπως και στο 1ο 45άλεπτο.Η Las Palmas εκμεταλλεύτηκε την πτώση της Μπάρσα και κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Chrisantus. Οι Καταλανοί είχαν την ευκαιρία να φύγουν νικητές στο 93’,αλλά το σουτ του Araujo έξω από την περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι.Η Μπαρσελόνα αγωνίστηκε με τις πορτοκαλί (εκτός έδρας) εμφανίσεις .Ηταν απόφαση του διαιτητή διότι οι εμφανίσεις της Las Palmas ήταν ολόμαυρες.


Barça B 1-1 Las Palmas

FC Barcelona B: Oier, Balliu, Ilie, Planas, Lombán, Deulofeu (Araujo, min. 70), Luis Alberto (Kiko Femenía, min.65), Rafinha, Lobato, Dongou (Patric, min. 87) and Grimaldo.

UD Las Palmas: Barbosa, Pignol, Vicente Gómez, David García, Víctor, Nauzet (Momo, min.67), Thievy, J. Castellano (Hernán, min.75), Javi Guerrero (Chrisantus, min.58), Corrales, Murillo.

Δεν υπάρχουν σχόλια: