Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Στην Penya της Νέας Υόρκης ο Ροσέλ


Εγκάρδιο ήταν το κλίμα κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Σάντρο Ροσέλ στo Σύνδεσμο της Νέας Υόρκης. Αφού ο πρόεδρος και τα μέλη του συνδέσμου αντάλλαξαν δώρα, ο Ροσέλ δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο EFE: «Χαίρομαι απίστευτα που υπάρχουν τόσοι οπαδοί της Μπάρσα ανά τον κόσμο. Αυτό βοηθάει να μεταφέρονται και να διαδίδονται οι αρχές και οι αξίες μας. Κάτι άλλο που επίσης με χαροποιεί ιδιαίτερα, είναι το γεγονός ότι η Μπάρσα έχει αυτήν την στιγμή 1488 Πένιες σε όλον τον κόσμο. 


Δουλεύουμε πάνω σε διάφορα προγράμματα με το Ίδρυμά μας, όπως για παράδειγμα διάφορες δραστηριότητες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και θα θέλαμε να μπορέσουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα στην Αργεντινή και το Μεξικό». Ο Ροσέλ θα συναντηθεί αύριο και με τον εκτελεστικό διευθυντή της UNICEF, Άντονι Λέικ, όπως επίσης και με τον Μπιλ Γκέιτς. Δήλωσε σχετικά: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο και με το Ίδρυμα Γκέιτς συνεργαζόμαστε εδώ και πολύ καιρό. Όλοι με ρωτάνε για τις εκλογές στην Καταλονία και λέω συνέχεια ότι μόνο στην γυναίκα μου θα εξηγήσω τι ψήφισα και για ποιον λόγο. 

Ο Τσάβι θέλουμε να τερματίσει την καριέρα του με την φανέλα της Μπάρσα. Είναι κάτι παραπάνω από σημείο αναφοράς. Είναι ιστορία για την Μπάρσακαι πιστεύω ότι και ο ίδιος θέλει να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο όντας παίκτης της Μπάρσα. Το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε και δεν έχει νόημα να μιλάμε από τώρα για διαφορές».

sport.es

Δεν υπάρχουν σχόλια: