Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Υπόλοιπα τμήματα: Αγωνιστική κίνηση 12-14 Οκτωβρίου.


Αγωνιστική δράση από τον Charlie  


Χόκεϋ με πατίνια:

CB-Fergo Aisa Sant Feliu: 10-2

Πρώτο ματς στο Παλάου για το πρωτάθλημα με την νεοφώτιστη Σαντ Φελίου την Κυριακή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής και ρεκόρ ευρύτερης νίκης για το διάστημα που ο Κάιρο είναι προπονητής στην ομάδα. Στο 1ο ημίχρονο η ομάδα συνάντησε πάρα πολλές δυσκολίες από την μαχητική Σαντ  Φελίου η οποία ισοφάρισε σε 1-1 το γρήγορο γκολ του Παναδέρο (1-0 στο 6ο λεπτό), δέχτηκε το 3-1 μέσα σε 1 λεπτό (Μίρας και Ζουλιά), μείωσε σε 3-2 και κράτησε μέχρι το ημίχρονο. Το εκρηκτικό ξεκίνημα της FCB όμως στο 2ο μέρος δεν άφησε περιθώρια και τελικά οδήγησε και σε μεγάλη σε έκταση νίκη. Οι σκόρερ των 7 τερμάτων της επανάληψης ήταν οι Γκαμπάρα, Τόρα (2), Γκουάλ (2), Ζουλιά και Ρεϊνάλντο Γκαρσία.
Μετά από 2 αγώνες η ομάδα έχει το απόλυτο με 14-3 τέρματα και ισοβαθμεί στην κορυφή με Λισέο, Βεντρέλ και Βικ.

Ποδόσφαιρο Σάλας:

H FCB δεν έπαιξε για το πρωτάθλημα καθώς κέρδιζε στη Σλοβενία το εισιτήριο για το F-4 του κυπέλλου πρωταθλητριών αλλά αγωνιστική είχαμε κανονικά. Με την ολοκλήρωση των αγώνων της 5ης μέρας η ομάδα του Μαρκ Καρμόνα είναι στην κορυφή με 13 βαθμούς (4 νίκες-1 ισοπαλία) και 23-4 τέρματα. Μαζί της όμως ισοβαθμούν άλλες 3 (!!) ομάδες με χειρότερο συντελεστή, οι Ίντερ, Μούρθια (που έπαιζε κι εκείνη στο ευρωπαϊκό κύπελλο αλλά αποκλείστηκε) και Σαντιάγκο.


Ράγκμπυ:

FCB-Pegamo Bera Bera R.T.: 10-25

Ξεκίνημα και για το ιστορικό τμήμα ράγκμπυ με εύκολη ήττα κόντρα στη βασκική Μπέρα Μπέρα που θεωρείται από τα φαβορί του ομίλου (είμαστε στον 1ο όμιλο της 2ης εθνικής με 10 ομάδες-ο 2ος έχει 8). Η Μπέρα Μπέρα ξεκίνησε πολύ καλά ξέφυγε στο σκορ και στη συνέχεια ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξει η κατάσταση. Η ομάδα είναι νέα και χρειάζεται υπομονή.


Χόκεϋ επί χόρτου:

Valencia C.H.-FCB: 1-3

Ντεμπούτο με νίκη στη Βαλένθια επί της τοπικής ομάδας για το πρωτάθλημα της 2ης εθνικής. Η ομάδα αγωνίζεται στον Α’ όμιλο που έχει 6 ομάδες (όπως και ο έτερος της κατηγορίας).

Χόκεϋ επί πάγου:

Majadahonda H.C.-FCB: 7-4

Αυτοκτόνησε η FCB μέσα στην έδρα της ουραγού Μαχανταόντα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με τη σέντρα αντέδρασε πολύ καλά και γύρισε το ματς σε 1-3 και 2-4 (στο τέλος της 1ης περιόδου). Από εκεί και πέρα ήρθε ένα ολικό μπλακ-άουτ με αποτέλεσμα στις άλλες 2 περιόδους να μην σκοράρει καθόλου και σαν να μην έφτανε αυτό να δεχτεί και 5 τέρματα χάνοντας το ματς με διαφορά.
Μετά από 5 αγώνες η FCB είναι πλέον ουραγός (6η) με 2 μόλις βαθμούς (1 νίκη στην παράταση-4ήττες) και 15-31 τέρματα.


 Γυναικεία τμήματα

Ποδόσφαιρο:

FCB-Valencia C.F.: 4-0

Επιστροφή στις νίκες κόντρα στη (10η της βαθμολογίας) Βαλένθια στο πλαίσιο της 6η αγωνιστικής. Συνέχισε έτσι την ανοδική της πορεία μετά το κακό ξεκίνημα στην αρχή του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Τσάβι Γιορένς ήταν κυρίαρχη από την αρχή του ματς προηγήθηκε στο 26ο με την Αλεξία και κλείδωσε τη νίκη στο 55ο με την Μάρτα Κορεδέρα. Δύο γκολ στο τελευταίο 5λεπτο από Βίκυ και Σόνια έδωσαν χαρακτήρα θριάμβου στη νίκη.
Μετά από 6 αγώνες, η FCB είναι 6η με 10 βαθμούς (3 νίκες-1 ισοπαλία-2 ήττες) και 15-6 τέρματα. Στην κορυφή βρίσκεται η Αθλέτικ Μπιλμπάο με 6/6 νίκες.

Μπάσκετ:

Barça CBS-C.E. Xamba Villafranca: 75-42

Επιτέλους νίκη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά (μετά από πολύ καιρό) κόντρα στη (10η μέχρι χτες) Βιγιαφράνκα. Η ομάδα με την 1η αυτή νίκη της για φέτος ξεκόλλησε από την ουρά της βαθμολογίας και είναι πλέον με ρεκόρ 1-4 στη 12η θέση.


Χόκεϋ επί χόρτου:

Castelldefels H.C.-FCB: 8-2

Ξεκίνημα και για το γυναικείο χόκεϋ με συντριβή εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα που είναι από τις δυνατότερες στην κατηγορία.
C.H. Xaloc-FCB: 1-1
Επιστροφή στα γνώριμα περσινά μοτίβα με τη δύστοκη επίθεση και τη σφιχτή άμυνα. Μετά τις 2 πρώτες αγωνιστικές η ομάδα είναι στην 7η θέση της 2ης εθνικής με 1 βαθμό και 3-9 τέρματα.

charlie 

Δεν υπάρχουν σχόλια: