Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

2 στα 2 οι ερασιτέχνες της Καταλονίας!!!



Την δεύτερη της νίκη έκανε η ερασιτεχνική εθνική ομάδα Καταλονίας με σκορ 2-0 κόντρα στη Σλοβενία για το UEFA Regions' Cup(Κύπελλο Περιφερειών ΟΥΕΦΑ). Με αυτή τη νίκη η ομάδα βρίσκετε πιο κοντά στα τελικά της διοργάνωσης.

Η ομάδα στο 1ο ημίχρονο βρήκε απέναντι της μια σκληρή Σλοβενία,η οποία δεν την άφησε να εκδηλώσει επιθέσεις.Η Καταλανοί προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση χωρίς όμως να δημιουργήσουν προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.Καθώς τα λεπτά περνούσαν η ομαδα του Toni Almendros κατάφερε και βγήκε μπροστα και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το ύψος της με μεγάλες μπαλιές.Στο 41' η Κταλονία κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Live μετά απο εκτέλεση φάουλ!!!

Το 2ο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο προς αναφορά,εκτός απο το 64' λεπτο οπού ο Boris έκανε το 2-0.Το 2ο γκολ ηρέμησε τους παίκτες της Καταλονίας οι οποίοι έπαιζαν πιο ελεύθερα.Οι Σλοβένοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν και έτσι το σκορ παρέμεινε στο 2-0 μέχρι το τέλος.

Επόμενο παιχνίδι στις 13/10 με αντίπαλο την Ουκρανία. 
  

Catalunya 2-0 Slovenia

Catalunya:Bayonne, Jose Dominguez, Cano, Lion Xavi, Pep Caballé, active, Guillem Cornellà (Cristino, 46 '), Enric (Pol, 70'), Boris and Ramon Rovira (Pedro, 57 ').

 Slovenia :Ivanov, Zarmik, Luka (Jolovic, 75 '), Starc, Zoran, Ziga, Diminik, Dizdarevic (Berguer, 50') Karavarovik, Milan and Đinđić.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: