Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Ποδόσφαιρο σάλας:Στους ''4''!!!!!


by Charlie

Θα υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτρια Ευρώπης η FCB καθώς προκρίθηκε στο F-4 που θα γίνει την άνοιξη.



FCB-F.C. Litija (SLO): 3-0

Πολύ σοβαρή και συγκεντρωμένη, η ομάδα του Μαρκ Καρμόνα κέρδισε και τη γηπεδούχο πρωταθλήτρια Σλοβενίας και πέρασε έτσι στο F-4.

Παρότι η συγκεκριμένη ομάδα ήταν εμφανώς καλύτερη από τις προηγούμενες αντιπάλους η FCB μπήκε αποφασισμένη να επιβάλλει τον ρυθμό της από την αρχή και έκανε φάσεις με τους Λιν, Τόρας και Γουίλντε. Από την άλλη οι γηπεδούχοι έπαιζαν πολύ σκληρή άμυνα στα όρια της νομιμότητας και προσπαθούσαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Στο 12ο λεπτό η υπεροχή των μπλαουγκράνα απέφερε καρπούς με τον Τόρας μετά από πάσα του Ίγκορ να κάνει το 1-0. Οι Σλοβένοι επιτέθηκαν, έχασαν 1-2 καλές ευκαιρίες και το ημίχρονο τελείωσε 1-0. Στην αρχή της επανάληψης η Λίτιγια επιτέθηκε αλλά ο Κριστιάν ήταν εκεί και με 2 μεγάλες αποκρούσεις κράτησε την εστία του ανέπαφη. Στο 28ο ο Ίγκορ έκανε το 2-0 και έδωσε σιγουριά στην ομάδα για την τελική νίκη. Οι Σλοβένοι έπαιξαν με παίκτη-τερματοφύλακα αλλά η FCB δεν απειλήθηκε σοβαρά. Στην εκπνοή με πέναλτυ που κέρδισε ο Άρι Σάντος και εκτέλεσε ο Λοσάνο έγινε το πανηγυρικό 3-0.
Η ομάδα πέρασε με 3/3 νίκες και το εξωφρενικό 28-1 τέρματα!!!
Στο F-4 θα βρει τη ρωσική Δυναμό Μόσχας (την οποία κέρδισε πέρσι για να πάρει το τρόπαιο) και την Καϊράτ Αλμάτυ από το Αζερμπαϊτζάν, μια πολύ έμπειρη ομάδα στην 5η (!!!!) της παρουσία σε F-4 τα τελευταία 8 χρόνια, ενώ περιμένει και τον νικητή του 4ου ομίλου (που ολοκληρώνεται σήμερα)


Δεν υπάρχουν σχόλια: