Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Η έκρηξη του Σεσκ


Έντονες ήταν οι στιγμές για τον Σεσκ στο γήπεδο της Σεβίλλης. Ένα γήπεδο από το οποίο έφυγε με γιουχαΐσματα από τους οπαδούς της και για τα γκολ που έβαλε και για το ότι ήταν αποφασιστικός στην αποβολή του Μεντέλ. Όταν ρωτήθηκε για την αποβολή του Χιλιανού μάλιστα, απάντησε: «Αν θέλετε, μπορώ να σας κάνω το ίδιο να μου πείτε αν ήταν αποβολή ή όχι». Χτες, θέλησε ν’ αποφορτίσει την ένταση και πέρασε την μέρα με τους δικούς του και αγαπημένους ανθρώπους χαλαρώνοντας και φυσικά σχολιάζοντας το παιχνίδι.


Ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν έτοιμος και αποφασισμένος να δείξει ότι δεν θ’ αφήσει ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη. Ευκαιρίες όπως στα ημιτελικά πέρσι του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Τσέλσι που δεν κατάφερε να νικήσει τελικά τον Τσεχ όταν βρέθηκε μόνος απέναντί του. Το ίδιο έγινε και φέτος στο παιχνίδι με την Βαλένσια. Μετά από τον αγώνα με τις «νυχτερίδες» και όταν πρωτάθλημα διακόπηκε, ο Σεσκ βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και γι’ αυτό θέλησε να κλείσει στόματα. 

Φάνηκε όταν σκόραρε πόσο πολύ το ήθελε και πόσο πολύ του είχε λείψει. Και κάτι που ακόμα του λείπει, είναι ένας μεγάλος τίτλος. Κι έχει ακόμα δρόμο μπροστά του. Και στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο πρωτάθλημα που μπορεί να βάλει κι αυτός το χεράκι του και η Ρεάλ να μείνει 11 βαθμούς πίσω. Ο γκολτζής Σεσκ επέστρεψε και είναι και σε πολύ καλή φάση. 

ElMundoDeportivo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: