Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Επιστροφή στις νίκες και στο ωραίο ποδόσφαιρο γιά τη Μπάρσα Β



Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο γιά το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η Μπάρσα Β συνέτριψε χθες το απόγευμα στο Miniestadi την Σπόρτινγκ Χιχόν με 3-0 και επέστρεψε με τον πιό εμφατικό τρόπο στις νίκες γιά την Liga Adelante.


Η θαρραλέα προσέγγιση του αγώνα από τον Εουσέμπιο Σανκριστάν ο οποίος διάλεξε να παίξει με 3-4-3 απέφερε καρπούς αν και σε αρκετές περιπτώσεις οι Αστουριάνοι βρήκαν ανοργάνωτη την άμυνα των γηπεδούχων δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις γιά τα καρέ του Οϊερ
Το σκορ άνοιξε στο 40ο λεπτό ο Λουίς Αλμπέρτο με ένα άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή και ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει από το 32 με 10 παίκτες λόγω της δίκαιης αποβολής του τερματοφύλακά τους Κουέγιαρ.

Στην επανάληψη η Σπόρτινγκ βγήκε στο γήπεδο αναζητώντας την ισοφάριση, κέρδισε και αστόχησε σε πέναλντυ στο 48ο λεπτό, όμως η Μπάρσα ήταν αυτή που διπλασίασε τα τέρματά της, αφού στο 60ο λεπτό, ο Κίκο Φεμένια ξεκίνησε μιά αντεπίθεση, επιβράδυνε έξω απ την περιοχή των Αστουριάνων περιμένοντας υποστήριξη και όταν ήρθαν οι Λομπάτο και Ντογκού, η μπάλα άλλαξε γρήγορα πόδια και ο τελευταίος με πλασέ μέσα από την περιοχή σκόραρε εύκολα.
Με τον ίδιο σχεδόν τρόπο έκλεισε και το σκορ στο 86ο λεπτό με τον Χουάν Ρομάν που μετά από εξαιρετικό συνδυασμό πλάσαρε απ το ύψος του πέναλντυ διαμορφώνοντας το 3-0.

Barcelona B: Oier; Patric, Sergi Gómez, Lombán, Grimaldo; Ilie, Lobato (Román, m.61), Rafinha; Luis Alberto (Espinosa, m.75), Kiko Femenía (Miguel Ángel, m.88) y Dongou.

Sporting de Gijón: Cuéllar; Luis Hernández, Gregory, I. Hernández, Canella; Carmona (Juan Pablo, m.34), Mandi (Carmelo, m.70), Barrera, David (Mendy, m.70); Trejo y Sangoy.

Δεν υπάρχουν σχόλια: