Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ποδόσφαιρο σάλας:Τρομερή νίκη με ρεκόρ!!!




Η Μπαρσελόνα ισοπέδωσε χτες την Σπλιτ στον πρώτο αγώνα για το UEFA Futsal Cup Elite Round.Το σκορ 18-0 έσπασε το ρεκόρ για την διοργάνωση, και οι παίκτες ήταν πολύ χαρούμενοι για αυτό.Τι πιο ωραίο γιά να ξεκινήσει η ομάδα τις Ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις!!!


Από το ξεκίνημα του αγώνα οι παίκτες της Μπάρσα έδειξαν ποιος θα είναι ο τελικός νικητής. Μόλις στο 4’ το σκορ άνοιξε. Τα γκολ στην συνέχεια έπεφταν βροχή.Αφού σχεδόν σε κάθε λεπτό οι παίκτες του Μαρκ Καρμόνα έβρισκε δίχτυα. Το 1ο ημίχρονο έληξε και οι blaugrana είχαν φτάσει το σκορ στο 11-0!!!

Το 2ο ημίχρονο κύλησε στο ίδιο μοτίβο.3 λεπτά μετά την έναρξη ο Fernandao,ο οποίος δεν είχε σκοράρει μέχρι εκείνη την ώρα, έκανε το 12-0.Στο 28’ το σκορ ήταν 14-0 και οι Καταλανοί δεν είχαν σκοπό να σταματήσουν. Το 15-0 έγινε από τον Sergio Lozano μετά από φοβερή ασιστ του Igor.To χρυσό γκολ (ρεκόρ 18-0), σημείωσε ο Lin ,και επιβεβαίωσε ότι η Μπάρσα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Σήμερα θα γίνει ο δεύτερος αγώνας για την διοργάνωση με αντίπαλο την Araz.


FCB Alusport 18-0 MNK Split


Barça Alusport Paco Sedano, Torras, Ari, Fernandao, Lin,Cristian, Aicardo, Sergio Lozano, Igor, Saad, and Eric Wilder.

MNK Split, Ivan Botic, Ivica Osibov, Pjero, Branko Laura,Dodik, Ivan Radan, Juras, Subotic, Rozic, Bogdanovic and Tesija.

Δεν υπάρχουν σχόλια: