Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Βιλανόβα: «Πρόκληση να κερδίσουμε εδώ»


Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μίλησε ο Τίτο Βιλανόβα, πριν το αποψινό ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπενφίκα για την φάση των ομίλων: «Θα δούμε πώς εξελίσσεται η υγεία των τραυματιών και θ’ αποφασίσουμε αν θα παίξουν και πόσο. Ο τραυματισμός του Τιάγκο ήταν πολύ άσχημα νέα. Και για εμάς και για τον ίδιο. Ο Τιάγκο μας δίνει πράγματα που δεν μας δίνει κανείς. Η Μπενφίκα είναι μεγάλη ομάδα και παίζει στην έδρα της. Εμείς θα παίξουμε επιθετικά, άσχετα με το πώς θα παραταχθεί ο αντίπαλος. 


Η εβδομάδα που έχουμε μπροστά μας είναι πολύ σημαντική, αλλά ακόμα κι αν κερδίσουμε τα ματς με Μπενφίκ και Ρεάλ δεν θα έχουμε κατακτήσει κάποιον τίτλο, ούτε και θα έχουμε χάσει σε περίπτωση ήττας. Είναι ακόμα Οκτώβρης και τίποτα δεν κρίνεται τώρα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν θα βγούμε με σκοπό τη νίκη. Όλα τα λάθη κάποια στιγμή πληρώνονται. Είδα ξανά το ματς με την Σεβίλλη και διαπίστωσα και πάλι ότι όλα έχουν κόστος και τίποτα δεν είναι εύκολο. 

Η προσαρμογή του Σονγκ ήταν γρηγορότερη απ’ όσο φανταζόμασταν. Ο Πουγιόλ έχει τόση θέληση και δύναμη που δεν αποτελεί έκπληξη το ότι κατάφερε να είναι πιο γρήγορα κοντά μας. Έτσι είναι ο αρχηγός. Στο ίδιο γήπεδο η Μπάρσα ήρθε δύο φορές στο παρελθόν και δεν σκόραρε εναντίον της Μπενφίκα. Κάτι τέτοιο αποτελεί ακόμα μια πρόκληση για εμάς. Και ξέρετε ότι μας αρέσουν οι προκλήσεις».

ElMundoDeportivo.com




Δεν υπάρχουν σχόλια: