Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Συνάντησε τον Πεπ στη Νέα Υόρκη ο Αμπί


Δουλεύει σκληρά εδώ και δυόμιση μήνες γιά να επανέλθει στην ενεργό δράση ο Ερίκ Αμπιντάλ. Ωστόσο πριν τρεις εβδομάδες έκανε ένα μικρό διάλειμμα και ... πετάχτηκε μέχρι τη Νέα Υόρκη μαζί με τη σύζυγό του Hayet. Σκοπός του ταξιδιού ήταν να βρεθεί το ζευγάρι κοντά στον καλό φίλο και παλιό συμπαίκτη του Ερίκ, τον Τιερί Ανρί που εκείνες τις ημέρες ετοιμαζόταν να γίνει ξανά πατέρας.
Ο άσσος των New York Red Bulls υπήρξε συμπαίκτης με τον Αμπιντάλ τόσο στη Μπάρσα όσο και στην Εθνική Γαλλίας και τους συνδέει μιά μακροχρόνια φιλία.



Με την ευκαιρία του ταξιδιού του πάντως, ο Αμπιντάλ φρόντισε να συναντηθεί και με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, έναν άνθρωπο που πάντα αγαπούσε και σεβόταν. Αλλωστε και οι σύζυγοι των δυό τους Hayet και Cristina είχαν γίνει πολύ καλές φίλες στη Βαρκελώνη.
Ετσι ο Πεπ είχε την ευκαιρία να ξεναγήσει το ζεύγος Αμπιντάλ στην τωρινή γειτονιά του το περίφημο Upper West Side του Manhattan
Σήμερα πάντως ο Αμπί αναμένεται να μεταβεί στη Μαδρίτη προκειμένου να παρακολουθήσει στο Βιθέντε Καλντερόν την αναμέτρηση της Ισπανίας με τη Γαλλία.
Το ταξίδι θα είναι "αστραπή" αφού ο Ερίκ θέλει αύριο να είναι πίσω στη βάση του και να συνεχίσει τη δουλειά του. Ο Βιλανόβα και οι συμπαίκτες του τον περιμένουν!

Πηγή: ElMundoDeportivo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: