Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Μέσι: «Ο γιος μου θα είναι Μπάρσα»!


Από την Αργεντινή όπου βρίσκεται για τα ματς της Εθνικής του ομάδας εναντίον σε Χιλή και Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014, ο Λίο Μέσι μίλησε για τον γιο που περιμένει από μέρα σε μέρα, αλλά και για τους Γκουαρντιόλα και Βιλανόβα: «Εδώ που βρίσκομαι τώρα έχω μεγάλη αγωνία γιατί ο γιος μου μπορεί να γεννηθεί ανά πάσα στιγμή. Όλοι έχουμε ανυπομονησία, αλλά είμαστε και ευγνώμονες γιατί ευτυχώς όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Την περιμένω αυτήν την στιγμή όσο τίποτα. Και ο γιος μου σίγουρα θα είναι οπαδός της Μπάρσα, δεν το συζητάμε αυτό!


Την απουσία του Πεπ την νιώθουμε και την καταλαβαίνουμε όλοι μας. Και είναι λογικό γιατί περάσαμε τόσα χρόνια μαζί του και καταφέραμε τόσα πολλά. Με τον Τίτο συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο, με τον ίδιο τρόπο και τον στόχο να κερδίσουμε τίτλους. Το γκολ που πέτυχα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ήταν θέμα προπόνησης. Έπρεπε απλά να βελτιώσω αυτό το κομμάτι για να μπορέσω να κάνω κάτι στο οποίο είχα αδυναμίες.

Με την Αργεντινή συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε και τα θετικά αποτελέσματα μας δίνουν ηρεμία και σιγουριά. Έχουμε μια πολύ δυνατή επίθεση και όσο πιο κοντά βρισκόμαστε στην αντίπαλη περιοχή, τόσο το καλύτερο. Οι επιθετικοί μας είναι εξαιρετικοί και το γεγονός αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Με την Ουρουγουάη έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς και τα προκριματικά μπορεί να κρύβουν παγίδες. Ο Φαλκάο είναι ένας καταπληκτικός παίκτης, που συνδυάζει φοβερή ποιότητα και με την μπάλα κάτω και στο ψηλό παιχνίδι». 

ElMundoDeportivo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: