Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Report σε 17 ονόματα του μέλλοντος της Μπάρσα





ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΝΤΕΟΥΛΟΦΕΟΥ: Μπορεί να φτάσει μέχρι όπου θέλει γιατί έχει όλα τα απαραίτητα φόντα. Είναι εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός και έχει ηγετικό ρόλο σε όλες τις μικρές κατηγορίες της Μπάρσα και της Εθνικής ομάδας.
ΖΑΝ-ΜΑΡΙ ΝΤΟΝΓΚΟΥ: Γκολτζής, εργατικός και δυνατός. Σταθερός και φροντίζει να διορθώνει τα λάθη του. Γι’ αυτό και δεν επαναλαμβάνει ποτέ το ίδιο λάθος. Επίσης έχει μάθει άπταιστα καταλανικά.
ΑΛΕΞ ΓΚΡΙΜΑΛΝΤΟ: Από καιρό οι προπονητές του ξέρουν ότι προορίζεται για το αριστερό άκρο της άμυνας της πρώτης ομάδας. Παίζει με εμπειρία που είναι σαφώς μεγαλύτερη από τα 17 του χρόνια και είναι βασικός της Εθνικής κάτω των 19.
ΡΑΦΙΝΙΑ: Ο Βενιαμίν των Αλκάνταρα, απέδειξε γρήγορα ότι δεν είναι ο μικρός αδερφός του Τιάγκο, αλλά είναι ο Ραφίνια. Μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και εκπληκτικό μακρινό σουτ.
ΧΑΒΙΕΡ ΕΣΠΙΝΟΖΑ: Έχει γίνει απαραίτητος στην δεύτερη ομάδα. Φίνος παίκτης που ξέρει να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα. Μπορεί στην αρχή να φαίνεται κάπως ασταθής και να χρειάζεται χρόνο να βρει τα πατήματά του, αλλά πάντοτε στο τέλος αποδεικνύει την χρησιμότητά του.
ΣΕΡΖΙ ΣΑΜΠΕΡ: Πριν πάρει την μπάλα ξέρει ήδη τι θα την κάνει. Γρήγορος και σωστός στις αποφάσεις του, μπορεί να γίνει κορυφαίος χαφ.
ΤΣΑΒΙ ΚΙΝΤΙΓΙΑ: Αριστεροπόδαρος στόπερ που μπορεί να παίξει και σαν αριστερός μπακ. Έχει τέτοια ποιότητα που μπορεί να παίξει κάλλιστα και σαν αμυντικό χαφ.
ΣΑΝΤΡΟ ΡΑΜΙΡΕΖ: Ελάχιστες οι αδυναμίες του. Εξαιρετικός επιθετικός, κυνηγάει πάντα το γκολ κι έχει δυνατό σουτ. Επίσης είναι καλός και στο ψηλό παιχνίδι.
ΛΙΟΝΕΛ ΕΝΓΚΟΥΕΝΕ: Ξεχώρισε από πολύ νωρίς ο νεαρός Καμερουνέζος. Ευχέρεια στο σκοράρισμα και με πολύ καλό ρυθμό.
ΑΝΤΑΜΑ ΤΡΑΟΡΕ: Δεξί εξτρέμ με όλη την σημασία του όρου. Πολύ γρήγορος και με πολύ καλές σέντρες. Πρέπει όμως να βελτιώσει τα τελειώματά του.
ΤΖΟΖΕΦ ΟΝΤΟΑ: Επιδέξιος και δυνατός τερματοφύλακας. Με τη μπάλα κάτω τα καταφέρνει περίφημα. Θέλει ακόμα βέβαια δουλειά στα μπλοκαρίσματά του.
ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΤΑΡΙΝ: Δυνατός στόπερ και αρχηγός της Εθνικής κάτω των 17.
ΦΡΑΝ ΑΛΒΑΡΕΖ: Μπορεί να παίξει και σαν μπακ και σαν εξτρέμ στην αριστερή πλευρά. Διαθέτει καλές σέντρες και είναι πολύ δυνατός στο ένας εναντίον ενός.
ΒΙΛΦΡΙΝΤ ΚΑΠΤΟΥΜ: Ιδανικός να παίζει μπροστά από τους αμυντικούς. Εκπληκτική τεχνική και ρυθμός.
ΜΟΥΝΙΡ ΕΛ ΧΑΝΤΑΝΤΙ: Μπορεί να παίξει και στις 3 θέσεις της επίθεσης. Είναι πολύ εργατικός και σκόρερ. Δυνατός και στο ψηλό παιχνίδι.

sport.es

Δεν υπάρχουν σχόλια: