Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Από την Πέμπτη σε διάθεση τα εισιτήρια γιά το Πρωτάθλημα



To FCBarcelona αντιμετωπίζει την σεζόν που έρχεται με μεγάλες προσδοκίες. Από αύριο, Πέμπτη, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισητήρια τους για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος 2012/2013 στο Camp Nou. Tα εισητήρια για το Clásico Μπάρσα-Μαδρίτη ξεκινάν επίσης την πώληση τους από αύριο, με ειδική προσφορά, έκπτωση 5% για τα μέλη χωρίς διαρκείας.


Από αυτή την Πέμπτη λοιπόν, 26 Ιουλίου, μέλη και απλοί φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράσουν εισητήρια για όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η πώληση ξεκινάει στις 10.00 τοπική, δηλαδή 11.00 Ελλάδος. Για να μεταβείτε στον ιστότοπο πώλησης της προτίμησης πατήστε εδώ για το vigogo και εδώ για το ticketmaster.

Τα εισητήρια για το El Clásico της 6ης ή 7ης Οκτωβρίου (δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα είναι Σάββατο η Κυριακή), από αυτή την Πέμπτη θα πωλούνται μόνο σε μέλη που δεν διαθέτουν εισητήριο διαρκείας. Κάθε μέλος θα μπορεί να αγοράσει μόνο 2 εισητήρια και θα έχει 5% έκπτωση στο 1ο από τα 2 μάξιμουμ που μπορεί να αγοράσει. Σε περίπτωση που εξαντληθούν τα διαθέσιμα εισητήρια, θα σταματήσει η πώληση, και θα ξανανοίξει λίγες μέρες πριν από τον αγώνα, ως συνήθως με το "ελεύθερο κάθισμα" δηλαδή εισητήρια που δεν έχουν αγοραστεί από μέλη όπως και θέσεις από άτομα που έχουν διαρκείας και δεν θα παρευρεθούν.

fcbarcelonanoticias.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: