Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Επιστρέφει σύντομα ο Φοντάς


Οι παίκτες του Τίτο Βιλανόβα έκαναν χθες την τελευταία τους προπόνηση στην Ciutat Esportiva Joan Gamper πριν από το φιλικό στην Ταγγέρη, απέναντι στην Raja Club Athletic de Casablanca. Ο στόπερ Andreu Fontàs δεν ήταν στην λίστα για το φιλικό, αν και όλα δείχνουν πως την επόμενη βδομάδα θα πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς όπως και ο βετεράνος Κάρλες Πουγιόλ, ο οποίος επίσης δεν ταξίδεψε στο Μαρόκο.


Να θυμίσουμε πως ο Fontàs ο οποίος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του, τον περασμένο Ιανουάριο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο σε ένα παιχνίδι για την φάση των 16 του Κυπέλλου απέναντι στην Osasuna στο Reyno de Navarra. Μερικές μέρες μετά χειρουργήθηκε από τους γιατρούς Ramon Cugat και Ricard Pruna.

Ο Ίλιε από την πλευρά του συνεχίζει την θεραπεία για την οξεία οσφυαλγία από την οποία υποφέρει από την απογευματινή προπόνηση της περασμένης Πέμπτης.  Όπως ενημερώνει το ιατρικό τημ του συλλόγου οι ενοχλήσεις δεν έχουν ξεπεραστεί οπότε ούτε αυτός πέταξε για Ταγγέρη.

Εκτός από τους παίκτες της Μπάρσα Β που προπονούνται συνήθως με την πρώτη ομάδα, αυτή την φορά συμμετείχαν και οι Deulofeu, Lombán, Balliu, Espinosa, Gustavo και Patric οι οποίοι επίσης είναι στην αποστολή για το αποψινό φιλικό.

Πηγή: Μundo Deportivo

Δεν υπάρχουν σχόλια: