Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

3 Aυγούστου η κλήρωση για το Copa Del Rey


Την επόμενη Παρασκευή 3 Αυγούστου θα γίνει η κλήρωση για την πρώτη και δεύτερη προκριματική φάση του Copa del Rey. Τα παιχνίδια θα είναι νοκ άουτ και ήδη θα συμμετέχουν ομάδες της Segunda División. Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία της RFEF στις 13.00 τοπική.


Στον πρώτο προκριματικό θα συμμετέχουν 43 ομάδες μαζί με της Segunda B, που χωρίζονται σε 2 γκρουπ. Το πρώτο με 18 ομάδες, τις Ourense, Caudal Deportivo, Noja, Laudio, Prat, Catarroja, Fuenlabrada, Real Ávila, Loja, At. Sanluqueño, Costáncia, Marino, Yeclano, Polideportivo Arroyo, Peña Sport, Logroñés, Ejea, Villarrobledo. Το δεύτερο 25 ομάδες 7 από τις οποίες θα περάσουν κατευθείαν  με κλήρωση στην επόμενη φάση. Οι 25 ομάδες είναι Tenerife, Albacete, Real Oviedo, La Roda, Eibar, Amorebieta, Logroñés, At. Baleares, Orihuela, Huracán Valencia, Badalona, Llagostera, Cádiz, Balompédica Linense, Lucena, Real Jaén, Melilla, L'Hospitalet, San Roque de Lepe, Polideportivo Cacereño, Alavés, Lleida, Cartagena, Alcoyano, Gimnástic de Tarragona.

Οι 25 που θα προκύψουν από τις 18 αναμετρήσεις και την κλήρωση, θα συνεχίσουν με τις ομάδες της Β εθνικής, εκτός προφανώς της ΚΑστίγια και της Μπάρσα Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια: