Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Ούτε καλημέρα ο Iniesta με Casillas και Carbonero




Οι σχέσεις μεταξύ Andrés Iniesta, Iker Casillas και της λεγάμενης του, Sara Carbonero περνάνε οξεία κρίση. Η υποτιθέμενη φιλία που υπήρχε ανάμεσα στους βασικούς παίκτες της Λα Ρόχα μπαίνει σε εισαγωγικά μετά την συμπεριφορά του Κασίγιας και της Καρμπονέρο. 


Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο παίκτες με τις συντρόφους τους βρέθηκαν τυχαία στις 10 Ιουλίου σε μία πτήση προς Μαϊάμι και σχεδόν δεν αντάλλαξαν ούτε καλημέρα. Απλά χαιρέτησαν ο ένας τον άλλον ψυχρά και με την ίδια ψυχρότητα αποχαιρετίστηκαν όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο των ΗΠΑ. Στην φιλία των δύο υπάρχει πλέον μία άβυσσος που ξεκίνησε από την ερώτηση της Σάρα Καρμπονέρο στον Ινιέστα, μετά τον ημιτελικό με την Πορτογαλλία, αν θα του άρεσε να είχε εκτελέσει κάποιο πέναλτι, ξεχνώντας προφανώς πως πριν μερικά λεπτά είχε ευστοχήσει στο 2ο πέναλτι της Ισπανίας. Η οριστική ρήξη όμως επήλθε με την άρνηση του "ζεύγους" Κασίγιας να παρευρεθεί στον γάμο του Ινιέστα γιατί είχε να πάει σε άλλο πιο σημαντικό. 

Ο Κασίγιας και η Καρμπονέρο επέλεξαν να παν στον γάμο δυο "επιστήθιων φίλων" μία μέρα πριν από τον γάμο των Ινιέστα και Άνα Ορτίθ. Έτσι ο Κασίγιας έγραψε στο fb "Έφτασε η ώρα του γάμου... να ζήσετε Vicly και Javichi". Προφανώς μετά την τελετή του γάμου του μεγάλου Χαβίτσι, ο Κασίγιας και η Καρμπονέρο ήταν πολύ κουρασμένοι ώστε να μπορέσουν να παρευρεθούν την επόμενη μέρα στον γάμο του "ήρωα της Ισπανίας", του "φίλου στην εθνική" και του παίχτη που σκόραρε το γκολ που έδωσε το πρώτο παγκόσμιο κύπελλο στην Ισπανία. Ο Κασίγιας λοιπόν μάλλον επέλεξε να πάει στον γάμο του φίλου του Μαδριλίστα Χαβίτσι από το να παρευρεθεί και στον γάμο του μπλαουγκράνα Ινιέστα. 

Οι μάρτυρες εξηγούν πως στην πτήση της Iberia IB 6123 που διήρκησε 8 ώρες, τίποτα δεν θύμιζε τον εορτασμό της εθνικής ομάδας και το ζεστό κλίμα μεταξύ των παικτών. Στο αεροπλάνο σχεδόν δεν αντάλλαξαν κουβέντα ενώ ήταν πέρα από προφανές το ψυχρό κλίμα ανάμεσα στα 2 ζευγάρια. Και οι δυο ταξίδευαν στην πρώτη θέση, ο Κασίγιας με την Σάρα στην 3η σειρά ενώ ο Ινιέστα με την Άνα στην 5η. Ο Κασίγιας, όπως ενημερώνουν οι επιβάτες κοιμόταν σε όλη την πτήση ενώ ο Ινιέστα ήταν πιο ζεστός με τον κόσμο και φωτογραφήθηκε με όποιον του το ζήτησε. 

Πηγή: vanitatis

Δεν υπάρχουν σχόλια: