Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Παρουσίαση: Aυτή είναι η φετινή Juvenil A


H Juvenil A ξεκίνησε τις προπονήσεις της την Δευτέρα ενώ από χθες βρίσκεται ήδη στο El Montanyà για την προετοιμασία της, μία πανέμορφη τοποθεσία στους πρόποδες του βουνού Montseny -στους πρόποδες του οποίου βρίσκεται επίσης το διαμέρισμα του γράφοντος... - , περίπου 60 χμ έξω από την Βαρκελώνη..


Από τους 27 παίκτες που αποτελούν το ρόστερ της μόνο 23 ξεκίνησαν προετοιμασία. Λείπουν οι Ebwelle, Goadswill, Moussima και Sandro Ramírez.

Aπό την περσινή ομάδα συνεχίζουν μόνο 10 παίκτες, οι Carlos Julio, Tienda, Bagnack, Brian, Samper, Babunski, Nando, Pol Calvet, Chrstian Herrera και Sandro Ramírez, ενώ από την Juvenil Β ανέβηκε όλη η βασική ενδεκάδα: Ondoa, Onana, Goadswill, Robert Costa, Roger Riera, Xavi Quintillà, Pau Otero, Joel Huertas, Ebwelle, Mossima και Maxi. 3 παίκτες ανέβηκαν κατευθείαν από την Cadete χωρίς να περάσουν από την Juvenil B. Πρόκειτα για τους Adama, Enguene και Toni Sanabria. Τέλος όπως αναφέραμε και στα νέα επί του πιεστηρίου O μόνος παίκτης που ήρθε μέχρι στιγμής ως μεταγραφή στην Juvenil A είναι ο Lucas Gafarot της Κορνεγιά.

Η ομάδα θα συμμετάσχει στις 3-5 Αυγούστου στο τουρνουά της PSV Eindhoven, 11 Αυγούστου πηγαίνει στην Μαγιόρκα για φιλικό και στις 15 Αυγούστου ξεκινάει της υποχρεώσεις της 

Δεν υπάρχουν σχόλια: