Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Πάει Τουρκία ο Ν' Ντονγκ


Μετά από 3 επιτυχημένες χρονιές στη Regal Barca, ο Μπονιφάς Ν' Ντονγκ είναι έτοιμος να εγκαταλείψει το Palau Blaugrana. Ο Σενεγαλέζος σέντερ των πρωταθλητών, έχει δεχτεί μιά πολύ δελεαστική προταση από την Γαλατά Σαράϊ και ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη, καθώς οι Τούρκοι του προσφέρουν καθαρές ετήσιες αποδοχές πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο. Ποσό φυσικά που δεν είναι διατεθειμένη να δαπανήσει η Μπάρσα ειδικά με το καθεστώς υψηλής φορολόγησης που ισχύει φέτος. 



Λίγο πριν κλείσει τα 36 του χρόνια, ο πολύ αγαπητός στους φίλους της Μπάρσα Μπονιφάς Ν' Ντονγκ, πρόλαβε να κατακτήσει 2 πρωταθλήματα, μία ευρωλίγκα, 2 Copas del Rey και 3 ισπανικά Super Cup στις 3 θητείες του υπό την καθοδήγηση του Τσάβι Πασκουάλ.

Η φυγή του προκαλεί έναν ακόμα "πονοκέφαλο" στον Τσίτσι Κρέους, αφού αν ο νεοαποκτηθείς Τζαγουάϊ δηλωθεί μόνο γιά την Ευρωλίγκα καθώς δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και παραμείνει στη Μπάρσα ο Αμερικανός Εϊτσον, καλείται να βρει έναν ακόμα σέντερ γιά τις εγχώριες διοργανώσεις. Γιατί τώρα, μοναδικός ψηλός είναι ο νεοφερμένος από την Ρεάλ Μαδρίτης Αντε Τόμιτς

Πηγή: sport.es

Δεν υπάρχουν σχόλια: