Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Καμιά συμφωνία γιά Ιγκλς


Ο Αυστραλός Τζο Ιγκλς, του οποίου το συμβόλαιο με την Regal Barca λήγει του χρόνου, δεν είναι σίγουρο πως θα εγκαταλείψει τελικά το Palau Blaugrana. Χθες κυκλοφόρησαν φήμες πως ήρθε σε μιά συμφωνία με την Ουνικάχα Μάλαγα, αλλά σύμφωνα με τη SPORT αυτή τη φήμη έσπευσαν να την διαψεύσουν παράγοντες της Μπάρσα, διευκρινίζοντας πως δεν έχουν έρθει σε συμφωνία με καμιά ομάδα γιά τον Ιγκλς.




Τα ανοιχτά θέματα του ρόστερ της ομάδας είναι πολλά και θα πρέπει να κλείσουν μέχρι τις 16 του μήνα, ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας. 
Το πρώτο που περιμένουν οι blaugrana είναι να κλείσει θετικά η υπόθεση της ανανέωσης του Βίκτορ Σάδα. Κι αυτό, όχι μόνο γιατί αλλοιώς θα είναι υποχρεωμένοι να ψάξουν άλλον γκαρντ, αλλά με βάση τις ποσοστώσεις που ισχύουν στην ισπανική λίγκα θα πρέπει να είναι και Ισπανός. Μέχρι στιγμής, υπάρχουν 3 Ισπανοί στο ρόστερ της ομάδας, οι Ναβάρο, Ραμπασέδα και ο νεοαποκτηθείς από την Μάλαγα πιτσιρικάς Αμπρίνες. Αν μείνει και ο Σάδα, τότε θα υπάρχουν 4 Ισπανοί στο ρόστερ και θα τηρείται η ποσόστωση της Λίγκας. Διαφορετικά ο Κρέους θα πρέπει να ψάξει γιά άλλον Ισπανό γκαρντ, διαδικασία ιδιαίτερα δύσκολη.

Πηγή: sport.es

Δεν υπάρχουν σχόλια: