Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ρεπορτάζ απο Παρίσι...



 Δυνατό τεστ σήμερα για την ομάδα του Tito Vilanova, απέναντι σε έναν αντίπαλο με πολλές καινούργιες προσθήκες στο δυναμικό της που άφησαν άφωνη την Ευρώπη.Είναι ευκαιρία του Tito να δοκιμάσει σχήματα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.





Δηλώσεις του Pedrito απο το Παρίσι...

-"Η περασμένη σεζόν ήταν λίγο περίεργη. Τώρα θέλω να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό. Ο Τίτο εφαρμόζει τις ιδέες του και μιλάει πολύ με τους παίκτες."

-"Ο σύλλογος θα αποφασίσει αν θα γίνουν και άλλες μεταγραφές. Πολλοί καλοί παίκτες από την 2η ομάδα έχουν προωθηθεί. Νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν με αυτή την ομάδα."

-"Είναι πολύ καλό νέο ότι ο Abidal ταξίδεψε με την ομάδα στο Παρίσι. Είναι θετικό για εμάς αλλά και για το ποδόσφαιρο γενικά."





Αντιπροσωπία της διοίκησης στην Peña Blaugrana de París

Δηλώσεις Sakho,παίκτη της PSG

- "Είναι ένα παιχνίδι που το ονειρεύονται πολλοί. Παίζουμε εντός, φιλοξενούμε την Barca,την καλύτερη ομάδα του κόσμου.Τι άλλο μπορούμε να πούμε??"

-"Το να αντιμετωπίζουμε αυτούς τους παίκτες είναι φοβερό. Είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε τους εαυτούς μας."


 O Abidal φτάνωντας στο Παρίσι



Δηλώσεις Maxwell στην Γαλλική Parisien

Barcelona παίζει το ποδόσφαιρο που όλοι θέλουν να παρακολουθούν, με φανταστικούς παίκτες .Ισως είναι η κορυφαία ομάδα στον κόσμο."

"Εκτός αγωνιστικών χώρων ο Messi είναι ένας φανταστικός φίλος.Μέσα στο γήπεδο είναι πάντα πεινασμένος να παίζει καλά και να σκοράρει."

"Οι αντίπαλοι προσπαθούν να αναλύσουν το παιχνίδι του Messi.Προσπαθούν να μην του αφήνουν πολύ ελεύθερο χώρο, και εκεί πρέπει να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο."

 

Εισιτήριο της αποψινής παράστασης!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: