Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Απάντηση στον κύριο Μουρίνιο...




Ήδη ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το ποιος θα είναι ο καινούργιος κάτοχος της χρυσής μπάλας. Και φυσικά στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκονται οι Messi και C.Ronaldo.Ο Αργεντινός έχοντας κατακτήσει ήδη 3 συνεχόμενες χρονιές την χρυσή μπάλα έχει φέρει το διχασμό τους φιλάθλους. Αρκετοί πιστεύουν ότι έχει καταντήσει κουραστικό να βλέπουν τον ίδιο ποδοσφαιριστή στην κορυφή. Σε αρκετούς έχει γίνει και έμμονη ιδέα και εφιάλτης. 



Όπως στον κύριο Μουρίνιο, ο οποίος με πρόσφατες δηλώσεις τόνισε ότι φέτος την χρυσή μπάλα πρέπει να την κατακτήσει κάποιος που κέρδισε κάτι σημαντικό την περασμένη σεζόν. Λέγοντας ότι η Ρεαλ κέρδισε το πρωτάθλημα Ισπανίας,η Chelsea το Champions League και η Man.City το πρωτάθλημα Αγγλίας.Αυτό κύριε Μουρίνιο αφήστε να το κρίνουν αυτοί που θα ψηφίσουν. Ποδοσφαιριστές προπονητές και δημοσιογράφοι. Εκείνοι θα διαλέξουν ποιος είναι ο κορυφαίος. Όπως γίνετε χρόνια τώρα. Όσο και να προσπαθείτε να πέσετε τον κόσμο και τους κριτές, εκείνοι έχουν την γνώμη τους για το ποιος είναι ο κορυφαίος. 

Ισως αρκετοί να μην ψηφίζουν με κριτήριο τι έχει κατακτήσει ο καθέ παίκτης Πιστεύω ότι την ψήφο τους την δίνουν ανάλογα με την συνολική απόδοση του παίκτη μέσα στη χρονιά.Επίσης με την αναπτυγμένη τεχνολογία που υπάρχει πλέον μέσω των επίσημων twitter ποδοσφαιριστών αλλά και μέσα από δηλώσεις μπορούμε να διακρίνουμε  τις προτιμήσεις τους και τα καλά λόγια για τους συναδέλφους τους. Και όπως και να το κάνουμε ο Messi έχει κερδίσει τον σεβασμό αρκετών προπονητών και ποδοσφαιριστών όχι μόνο για το ταλέντο του αλλά και για τον χαρακτήρα του εντός και εκτός αγωνιστικών χόρων. Μάλλον κύριε Μουρίνιο δεν νοιάζονται όλοι για τους τίτλους. Γνωρίζουμε που αποσκοπούσαν οι δηλώσεις που κάνατε. Αν είναι έτσι όπως τα λέτε εγω προτείνω την χρυσή μπάλα να την πάρει ο Torres.Δεν κατάλαβα?Πήρε Champions League και το Ευρωπαικό πρωτάθλημα με την Εθνική όπου βγήκε και πρώτος σκόρερ!!!

Το γνωρίζουμε το κόμπλεξ που έχετε με τον Messi και τον διακαή πόθο να καμαρώσετε το C.Ronaldo με την χρυσή μπάλα. Αλλά και φέτος στην κόντρα που είχαν οι δυο τους μέσα στη χρονιά ο Αργεντίνος ήταν και παλι από πάνω.Με 13 γκολ περισσότερα, με ρεκόρ  αλλά και με περισσότερους τίτλους!!!Οπότε μην πέσετε από τα σύννεφα αν και φέτος ανακηρυχτεί ο κορυφαίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: