Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Μπορεί να φύγει δανεικός γιά ένα χρόνο ο Αφελάϊ


Το μέλλον του Ιμπραΐμ Αφελάϊ κρίνεται αυτό το μήνα και όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του Ρομπ Γιάνσεν, δεν αποκλείεται τελικά να φύγει δανεικός γιά ένα χρόνο. Ο Γιάνσεν μάλιστα, δήλωσε πως πιθανότερος προορισμός του Ιμπι είναι η Ιταλία, αφού εκεί υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ιντερ, Μίλαν, Λάτσιο και Φιορεντίνα είναι κάποιες απ αυτές, ενώ παλιότερα υπήρξε ενδιαφέρον και από τις Λιλ και Αρσεναλ. Ωστόσο οι Γάλλοι απέκτησαν τον Σόλομον Καλού, ενώ οι "κανονιέρηδες" επένδυσαν 19 εκατομμύρια ευρώ γιά τον Σάντι Κασόρλα.



Πάντως, με βάση τα τρία πρώτα φιλικά της προετοιμασίας, ο Τίτο Βιλανόβα χρησιμοποίησε σε όλα τον Αφελάϊ. 45 λεπτά έπαιξε με το Αμβούργο, 69 με την Ραγιά και 62 χθες κόντρα στην Παρί.
Ομως στα επόμενα φιλικά με Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και Δυτναμό Βουκουρεστίου και με βάση την επιστροφή των διεθνών, είναι αμφίβολο αν θα έχει την ίδια συμμετοχή. Ο ίδιος γνωρίζει πως ο ρόλος του στη φετινή Μπάρσα θα είναι αρκετά περιορισμένος. Η απόφαση να φύγει τουλάχιστον γιά ένα χρόνο φαντάζει εύκολη. Σε ένα μήνα το πολύ θα γνωρίζουμε

Πηγή: ElMundoDeportivo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: