Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Φωτορεπορτάζ - Ροσέλ,τι θα γίνει μ'αυτό;

Ο Javier Nieto,πρόεδρος της καταλανικής εταιρείας Santa & Cole, ζήτησε από το Sandro Rosell,πρόεδρο της Μπαρσελόνα, να μεσολαβήσει ως συνδετικός κρίκος μεταξύ του Κατάρ και της καταλανικής εταιρείας στη σύγκρουση που  αντιμετωπίζει με την παραχάραξη προιόντος της,γνωστό ως ''φανάρι της Αμερικής'' από την κυβέρνηση του Κατάρ.Ο  Nieto εξέφρασε την επιθυμία του  ο πρόεδρος της Μπαρσελόνα να παράσχει  την υποστήριξή του στην καταλανική δημιουργικότητα κατά της πειρατείας από τους καταριανούς. Με αυτή την έννοια έχει κληθεί να υπερασπιστεί τις αξίες του συλλόγου της Catalunya και όχι τα οικονομικά συμφέροντα που συνδέονται με τον Κατάρ.Ο σχεδιαστής και αρχιτέκτονας Beth Galí και η Santa & Cole έχουν καταθέσει αγωγή για «ηθική βλάβη που προκλήθηκαν από κακόβουλες παραποιήσεις» του φανοστάτη.Ο πρόεδρος δήλωσε ότι σήμερα θα αναλάβει πρωτοβουλία.

 
 Μουρμούρες έχει πάνω από το κεφάλι του ο Μου.Πληθαίνουν οι φωνές από το σύστημα Μαδρίτης,marca κ.α.,ότι είναι απόλυτος κυρίαρχος,ότι προωθεί τους πορτογάλους.Τα ρεπορτάζ για επέλαση της Ρεάλ και σπάσιμο όλων των ρεκόρ τη νέα περίοδο μόνο ως μέσο πίεσης κατά του Μουρίνιο μπορούν να εκληφθούν,αφού ένα κύπελο και ένα πρωτάθλημα που περισσότερο χρεώνεται στον Πέρεθ δεν αρκούν...

Κατά Βαρκελώνη μεριά κοιτάει ο Song...Ίσως την ΚΥΡΙΑΚΗ να με θυμηθείτε... 


Ο κύριος ονομάζεται Jaume Roures, πρόεδρος της Mediapro,τηλεοπτικής εταιρείας.Ο σύλλογος,αλλά και άλλες ομάδες τα έχουν βάλει μαζί του για τις ώρες μετάδοσης των αγώνων.Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Enrique Cerezo:"Δεν έχω τίποτα εναντίον του και ξέρω ότι οι τηλεοράσεις έχουν να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους, αλλά εμείς κοροϊδευόμαστε τρία χρόνια σχετικά με το θέμα του προγραμματισμού. Δεν θα μας ξεγελάσει και πάλι.''Για να μη σας κουράζουμε πολλές ομάδες διαφωνούν γιατί οι ώρες μετάδοσης συμπίπτουν και θίγονται εύλογα οικονομικά συμφέροντα.



Με την ευκαιρία του αγώνα στο Παρίσι αύριο στις 9 μμ.,ώρα Ελλάδος,σας προτείνουμε θυμηθείτε περνώντας ένα καλοκαιρινό μεσημέρι..., τρεις μεγάλες μονομαχίες της Μπάρσα με γαλλικές ομάδες.

Barcelona vs Paris Saint Germain. Final Recopa de Europa 1996-97
Barcelona vs Olympique de Lyon. Champions League 2007-08
Barcelona vs Olympique de Lyon. Champions League 2008-09

Ακόμα και σήμερα πηγαίνουν οι μικροί στην  Mercado de Sant Antonio,μικρή αγορά του Sant Antonio,στη Βαρκελώνη,γωνία Tamarit και Compte de Borellnos,για να αγοράσουν ''αυτοκόλητα χαρτάκια'' με παίκτες για τη συμπλήρωση του άλμπουμ τους.Και το ίδιο πρόβλημα υπάρχει πάντα.Οι μεταγραφές,οι παλιοί και οι νέοι παίκτες και η ανανέωση του άλμπουμ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: