Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

PRE SUMMER SEASON - Τίτο:''Θέλω δύσκολη προετοιμασία''

Ειδήσεις,φωτορεπορτάζ,προπόνηση,φιλικά προετοιμασίας.Το barcelonismo.gr σας καλεί να συμμετάσχετε στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου!
Το φιλικό παιχνίδι με την PSG είναι παρελθόν και η Μπάρσα είναι ήδη στη Βαρκελώνη από χθες βράδυ.Παιχνίδι που εντάσεται στην προετοιμασία της Μπάρσα που ακόμα δεν έχει όλο της το ρόστερ στις προπονήσεις.Μη ξεχνάμε ότι ο Άλμπα είναι αδειούχος και εκρεμεί η μεταγραφή σέντερ μπακ,αν και ο Μπαρτρά μπορεί να το διαψεύσει.Ριψοκίνδυνα λοιπόν τα συμπεράσματα,αλλά τα λόγια των πρωταγωνιστών δείχνουν το δρόμο.

 Vilanova: "Θα προτιμούσα μια δύσκολη προετοιμασία' αυτόν τον τρόπο μπορούμε να φτάσουμε στο καλύτερο επίπεδο μας πιο γρήγορα."


 Vilanova: «Ήταν πολύ σημαντικό που ο Αμπιντάλ ήταν μαζί μας σήμερα.Ήταν υπέροχο για τους παίκτες να δουν πώς έχει βελτιωθεί, θα μας δώσει περισσότερη δύναμη.»



Vilanova: "Ο Μέσσι προπονείται από την έναρξη της προετοιμασίας.Μου έκανε ένα νόημα λέγοντας ότι ήταν μια χαρά, γι 'αυτό τον άφησα να τελειώσει το παιχνίδι."

 Αμπιντάλ: "Αισθάνομαι καλά , ακολουθώ τα στάδια αποθεραπείας και εξάσκησης.Ας δούμε αν μπορώ να παίξω και πάλι πριν από τον Δεκέμβριο.Αυτός είναι ο στόχος...."

 Πουγιόλ: "Δεν θα πρέπει να ασκήσουμε πίεση στο Bartra, αλλά είναι έτοιμος να παίξει στην Μπαρσελόνα.Είναι ένας παίκτης για το μέλλον, για τα επόμενα 10 χρόνια.».

 Fb Valdes: "Το πρώτο παιχνίδι μου για τη σεζόν.Ένιωθα πολύ καλά.Ευχαριστώ επίσης που συνεργάζομαι με το νέο προπονητή τερματοφυλάκων De la Fuenteγκαλιές

 Tw Πικέ: "Είμαστε ήδη στο αεροπλάνο για να επιστρέψουμε στη Βαρκελώνηολύ χαρούμενος που έπαιξα τα πρώτα λεπτά σε φιλικό. Καληνύχτα."

 Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (PSG): «Αποδείξαμε απόψε ότι μπορούμε να φτιάξουμε μια πραγματικά μεγάλη ομάδα.Αυτή είναι μόνο η αρχή.»     σσ.συντάκτη:Πικέ-Πίντο:''Ναι,ναι...Ρε το Ζλάταν πώς τα λέει...Ό,τι πεις φίλε...Ο γιατρός έχει πει να λέμε ναι...''

Οι παίκτες έχουν ρεπό σήμερα. Θα επιστρέψουν στην προπόνηση αύριο, όταν θα έχουν επίσης δημόσια προπόνηση στην Girona το βράδυ.

Επόμενο φιλικό της Μπάρσα εναντίον της Manchester United την Τετάρτη στις 9 μμ στο Gothenburg,Σουηδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: