Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Υπόλοιπα τμήματα: Αγωνιστική κίνηση 21-23 Σεπτεμβρίου.


Αγωνιστική δράση από τον Charlie  


Ξεκινάμε και πάλι την περιήγηση στα μικρότερα, λιγότερο γνωστά, δημοφιλή και εμπορικά τμήματα του συλλόγου, τα οποία όμως (όπως και οι πάρα πολλές επιτυχίες τους) είναι ένας από τους βασικούς λόγους περηφάνιας στους μπλαουγκράνα οπαδούς.
Ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει όλα τα τμήματα τις επίσημες υποχρεώσεις αλλά σιγά-σιγά ευελπιστούμε να έχουμε νέα και αποτελέσματα από 6 αντρικά και 4 γυναικεία αθλήματα σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

Ποδόσφαιρο Σάλας:

Santiago F.S.-FCB: 1-1

Πρώτη απώλεια βαθμών για την FCB του Μαρκ Καρμόνα στο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα για τη 2η αγωνιστική, στο νέο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας της Ισπανίας που από φέτος έχει 14 ομάδες και όχι 16 καθώς λόγω των οικονομικών προβλημάτων κάποιες ομάδες δυστυχώς δεν άντεξαν.
Η ομάδα μπήκε δυνατά στο ματς, επιτέθηκε από την αρχή και μόλις στο 2ο λεπτό ο Λιν έκανε το 0-1. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες έφτιαξαν και έχασαν ευκαιρίες, η FCB είχε την ευκαιρία να πετύχει ένα 2ο γκολ και να κλειδώσει το ματς αλλά τελικά στο τελευταίο λεπτό του αγώνα δέχτηκε την ισοφάριση χωρίς να έχει χρόνο να αντιδράσει.
Έτσι στη βαθμολογία, η FCB είναι 3η με 4 βαθμούς πίσω από τις -κλασσικές- Μούρθια και Ίντερ που έχουν πετύχει το 2/2.




Χόκεϋ επί πάγου:

C.H.H. Txuri Urdin-FCB: 3-4 (καν. αγ. 3-3)
Μεγάλη και δύσκολη νίκη μέσα στο Σαν Σεμπαστιάν για τη 2η αγωνιστική, κόντρα στην Τσούρι Ουρντίν στη διαδικασία των σουτ-αουτ. Ο κανονικός αγώνας και η παράταση έληξαν 3-3 σε ένα ματς που καμία ομάδα δεν ξέφυγε πάνω από 1 γκολ.
Η ομάδα είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς.



Γυναικεία τμήματα:

Ποδόσφαιρο:

S.P.C. Llanos de Olivenza-FCB: 0-3

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην 3η αγωνιστική για να κερδίσει επιτέλους η ομάδα -πρωταθλήτρια ’12, θυμίζω- και να πάρει τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα. H ομάδα του Τσάβι Γιορένς ήταν πολύ καλύτερη σε όλο το ματς (που έγινε υπό βροχή) και σκόραρε με τις Μάρτα Κορεδέρα, Όλγα και Σόνια Μπερμούδες.
Στη βαθμολογία η FCB βρίσκεται στην 11η θέση με 3 βαθμούς ενώ στην κορυφή είναι Αθλέτικ Μπιλμπάο, Εσπανιόλ και Ράγιο που έχουν από 9.
Σημειώνω ότι την 1η αγωνιστική η ομάδα έχασε εκτός από την Εσπανιόλ με 2-0 ενώ τη 2η από την Ράγιο εντός με το ίδιο σκορ. Δύσκολο ξεκίνημα αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς.


Μπάσκετ:

AEC C.C.R. Collblanc-Torrassa-Barça CBS: 62-43

Ντεμπούτο με βαριά ήττα για την Barça CBS από την Τοράσα εκτός έδρας. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για συμπεράσματα αλλά και για το τι περιμένουμε από την ομάδα. Άλλωστε φέτος ο σχηματισμός των 2 γκρουπ της κατηγορίας είναι διαφορετικός με αποτέλεσμα κάποιες ομάδες να είναι νέοι αντίπαλοι.

charlie

Δεν υπάρχουν σχόλια: