Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ- Τίτο:''Ακόμα δεν ξέρω τους 11''

 Συνέντευξη τύπου δίνει αυτή τη στιγμή ο Τίτο Βιλανόβα. Επικεντρώνεται στο παιχνίδι, προσπαθεί να μην απροσανατολιστεί η ομάδα από τα πολιτικά θέματα και δηλώνει ότι αύριο θα καταλήξει στην ενδεκάδα.

Τίτο Βιλανόβα:  "Αύριο θα αποφασίσουμε αν θα παίξει ο Pique ή όχι. Πήρε μέρος στην προπόνηση, θα δούμε πώς θα είναι το πόδι του αύριο. Δεν είμαι πραγματικά υπέρ των παικτών που παίζουν ένα παιχνίδι με παυσίπονα, μπορεί να επιδεινώσει τα πράγματα σε βάθος χρόνου. Ο Gerard έχει πολλά κίνητρα, αλλά δεν μπορεί να πάει ενάντια στη φύση. Αν δεν παίξει, κάποιος άλλος  θα αρχίσει σίγουρα στους 11."

"Αύριο θα παίξουμε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, πολιτικά θέματα θα τα δείξουμε αλλού σε άλλη μέρα."

"Πριν από την έναρξη της Liga, θα ήθελα να έχουμε 5 βαθμούς μπροστά μετά από αυτό το clasico. Αύριο, θα προσπαθήσουμε να γίνουν11." 


''Δε ζω ένα παιχνίδι διαφορετικά τώρα σε σύγκριση με όταν ήμουν βοηθός προπονητή." 

 "Το 5-0 ήταν μια ξεχωριστή μέρα, κερδίζεις μερικά παιχνίδια , χάνεις μερικά. Η Μαδρίτη έχει μια μεγάλη ομάδα, που έχει κοστολογηθεί πολύ περισσότερο από τη δική μας.''

 ''Δεν έχω αποφασίσει ακόμα την αρχική ενδεκάδα. Θα δούμε αύριο πως θα έιναι οι παίκτες  στην προπόνηση. "

"Το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν ήταν ο πρώτος αγώνας του Super Cup εναντίον της Μαδρίτης τον Αύγουστο."

"Η Liga δεν θα έχει τελειώσει αν κερδίσουμε. Το 2008-09, είχαμε το προβάδισμα  12 πόντους την 15η αγωνιστική  και ακόμα έπρεπε να πάμε και να κερδίσουμε  στο Μπερναμπέου."

"Κάθε ομάδα στον κόσμο θα υπογράμιζε την απουσία των δύο κεντρικών αμυντικών  της. Ο Song  είναι ακόμη στο στάδιο της προσαρμογής.''

 "Δεν έχει σημασία που παίζει ο Λέο. Είναι αλήθεια όμως ότι έχει τις καλύτερες επιδόσεις στο κέντρο."

 "Το χτύπημα στο μάτι; Όλος ο κόσμος είδε τι συνέβη εκείνη την ημέρα. Είμαι ικανοποιημένος με τη στάση μας κατά τη διάρκεια των clasicos».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: