Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Υπόλοιπα τμήματα: Αγωνιστική κίνηση 28-30 Σεπτεμβρίου.


Αγωνιστική δράση από τον Charlie  


Ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και για το χόκεϋ με πατίνια, ακριβώς όπως τελείωσε η προηγούμενη χρονιά: με τίτλο, ολοκληρώνοντας το τρεμπλ μετά το περσινό πρωτάθλημα και κύπελλο.
 
 
 
 
Χόκεϋ με πατίνια:

C.E. Noia Freixenet-FCB: 1-3

Πρώτο επίσημο ματς της σαιζόν την Παρασκευή, στο Ατενέου Αγκρίκολα του Σαντ Σαντουρνί και η FCB του Γκάμπυ Κάιρο ήθελε να πάρει προβάδισμα στον διπλό τελικό του σούπερ καπ. Κατάφερε να προηγηθεί προς το τέλος του ημιχρόνου με το γκολ από πέναλτυ της νέας μεταγραφής Σέρτζι Μίρας. Αμέσως μετά ο τερματοφύλακας (και νέος αρχηγός πλέον Αϊτόρ Εγκουρόλα) έπιασε το πέναλτυ των γηπεδούχων και κράτησε το προβάδισμα. Στο 2ο μέρος η FCB σκόραρε με την έναρξη με τον Μαρκ Τόρα και τα πράγματα απλοποιήθηκαν. Η ομάδα είχε καθαρή υπεροχή, σκόραρε ξανά με τον Τόρα στο 32ο και πήρε σαφές προβάδισμα για τον επαναληπτικό. Η Νόια έβαλε το γκολ της τιμής 3 λεπτά πριν τη λήξη

FCB-C.E. Noia Freixenet: 6-1

Σαρωτική η ομάδα του Γκάμπυ Κάιρο από την αρχή του ματς δεν άφησε καμία αμφιβολία για την τελική έκβαση του ματς και του τίτλου. Παναδέρο (4ο), Ρεϊνάλντο (19ο) και Παναδέρο ξανά (21ο) έφεραν το ματς στο 3-0 στο ημίχρονο σε ένα ματς με καταιγιστικό ρυθμό. Και όταν ο -αναπληρωματικός- τερματοφύλακας Σέρτζι Φερνάντες σταματάει 2 πέναλτυ των φιλοξενουμένων είναι σαφές ότι τα πράγματα έχουν τελειώσει. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε να σκοράρει (Άλβαρεζ 30ο και 42ο, ενδιάμεσα Τόρα 38ο) και το σκορ έφτασε στο 6-0. Το μόνο που κατάφερε η Νόια ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής μερικά λεπτά πριν τη λήξη.
Αυτό ήταν το 6ο σούπερ καπ Ισπανίας (τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα) και το 1ο εγχώριο τρεμπλ από το 2006-07. Ένα καλό ξεκίνημα ενόψει της απαιτητικής χρονιάς.
 
 
 
Ποδόσφαιρο Σάλας:

FCB-Umacon Sala 10 Zaragoza: 4-0

Παρά το γρήγορο 1-0 του Ίγκορ (7ο) η ομάδα του Μαρκ Καρμόνα δυσκολεύτηκε στο 1ο μέρος από την μαχητική Σαραγόσα η οποία έχασε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Από την άλλη ο Λοσάνο έχασε πέναλτυ οπότε το εύθραυστο 1-0 έμεινε σαν σκορ ημιχρόνου. Το γκολ του Φερναντάο δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της επανάληψης απλοποίησε τα πράγματα και τα γκολ του Άρι Σάντος και Λοσάνο έδωσαν χαρακτήρα θριάμβου στη νίκη.
Στη βαθμολογία μετά από 3 αγώνες η FCB είναι 3η με 7 βαθμούς (2 νίκες-1 ισοπαλία) και 8-3 τέρματα, πίσω από τις Μούρθια και Ίντερ που έχουν 9.
 
 
Χόκεϋ επί πάγου:

FCB-C.G. Puigcerdà: 5-8

Πλήρωσε το πολύ κακό ξεκίνημα στο ματς η FCB καθώς βρέθηκε να χάνει 0-2 στην 1η περίοδο και 0-6 στα μέσα της 2ης. Με μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να «μαζέψει» το σκορ (4-6 στα μισά της 3ης και τελευταίας περιόδου) αλλά τελικά δεν απέφυγε την ήττα με 5-8.
Η ομάδα συνεχίζει να είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς.
 
 
Γυναικεία τμήματα:

Ποδόσφαιρο:

FCB-Arsenal: 0-3
1ο ιστορικό ματς στην ιστορία του τμήματος στην Ευρώπη την Τετάρτη το απόγευμα στο Μίνι Εστάντι, για τη φάση των ‘‘32’’ του Τσάμπιονς Ληγκ γυναικών. Δυστυχώς η κλήρωση μας επεφύλαξε την πολύ δυνατή και έμπειρη σ’ αυτό το επίπεδο Άρσεναλ (το γυναικείο τμήμα του λονδρέζικου συλλόγου). Η FCB ξεκίνησε καλά το ματς έπαιξε επιθετικά και έχασε φάσεις κυρίως με τη Σόνια και τη Μάρτα Κορεδέρα. Στο 31ο η Μπήτι έκανε το 0-1 κόντρα στη ροή του ματς και έδωσε άλλη ώθηση στις Αγγλίδες. Άλλα 2 γκολ στην επανάληψη από τις Νομπς και Τσάπμαν έκαναν το τελικό 0-3. Την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχει ο επαναληπτικός στην Αγγλία όπου το ζητούμενο είναι η συλλογή εμπειριών που σ’ αυτό το επίπεδο είναι πολύτιμες.

FCB-C.D. San Gabriel: 7-1

Στο πρωτάθλημα βέβαια τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η ομάδα ξέσπασε στην Σαν Γκαμπριέλ (που μέχρι χτες ήταν πιο πάνω στη βαθμολογία από τα κορίτσια του Τσάβι Γιορένς!!!). 4 γκολ πέτυχε η Σόνια Μπερμούδες και από 1 οι Μάρτα Κορεδέρα, Αλεξία και Γκούτι.
Μετά την 4η αγωνιστική η ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση με 6 βαθμούς (2νίκες-2ήττες) και 10-5 τέρματα ενώ στην κορυφή είναι Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ράγιο που έχουν από 12.

Μπάσκετ:
Barça CBS-J.E. Terrassa B: 55-64
2η ήττα για τα κορίτσια του μπάσκετ, εντός έδρας αυτή τη φορά. Η ομάδα φαίνεται να δυσκολεύεται και με την αλλαγή ομίλου και μέχρι στιγμής είναι στην ουρά της βαθμολογίας με 2/2 ήττες.


charlie

Δεν υπάρχουν σχόλια: