Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με την Benfica (Πουγιολιάδα)


Alexis: "Είμαι ευχαριστημένος με το παιχνίδι μου, με την νίκη. Ας ελπίσουμε ο Puyol να αναρρώσει σύντομα."
Zubizarreta: "Ο Puyol έχει εξαρθρώσει τον αριστερό του αγκώνα. Θα γίνουν περισσότερες εξετάσεις στο νοσοκομείο και θα έχουμε νέα αργότερα."
Alba: "Ο τραυματισμός του Puyol δεν δείχνει να είναι κάτι το αμελητέο. Ας ελπίσουμε να αναρρώσει το συντομότερο δυνατόν."
Vilanova: "Κρίμα γιά τον τραυματισμό του Puyol. Πρώτα το ζυγωματικό του, τώρα ο αγκώνας του. Δύο πολύ σπάνιοι τραυματισμοί στο ποδόσφαιρο. Αλλά θα παίξουν άλλοι."
"Περιμένουμε τα νέα από τους γιατρούς για το πόσο χρόνο θα χρειαστεί να αναρρώσει, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να τον φανταστώ να παίζει στο clasico"
Messi: "Ο τραυματισμός του Puyol είναι πολύ στενάχωρος, μόλις επέστρεψε στην δράση από έναν άλλο τραυματισμό. Δεν ξέρουμε ακόμη πόσο θα λείψει. "
"Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να ετοιμαστούμε για το clasico. Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε για το Super Cup, απλά θέλουμε να συνεχίσουμε να νικάμε στο πρωτάθλημα."
Cesc: "Δίνουμε όλη μας την υποστήριξη στον Puyol, ένας από τα πιο δυνατά άτομα που έχω γνωρίσει ποτέ."
Valdes: "Πολύ καλό παιχνίδι, έχουν περάσει αιώνες από τότε που κάποιος βρέθηκε τόσο πολύ στην περιοχή μου. Το χειρότερο του σημερινού παιχνιδιού όμως είναι ο τραυματισμός του Puyol. Δύναμη στον αρχηγό."
Fontas: "Δεν το αξίζεις αυτό Puyol, αλλά θα επιστρέψεις όπως κάνεις πάντα. Είσαι ο καλύτερος, είμαι στο πλευρό σου."
Mascherano: "Δύναμη στον Puyi. Σε χρειαζόμαστε αρχηγέ."
Iniesta: "Η πολύ καλή νίκη αμαυρώθηκε από τον τραυματισμό του Puyol. Ολη μας η υποστήριξη αρχηγέ."
Thiago: "Πολύ δύναμη Puyi. Είμαστε μαζί σου και στα καλά και στα κακά. Θα ξανασηκωθείς. Δύναμη!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: