Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Η δύσκολη νύχτα του Κάρλες Πουγιόλ


Η ατυχία χτύπησε για άλλη μια φορά και την Μπαρσελόνα και τον Κάρλες Πουγιόλ. Ο αρχηγός στο 75’ της αναμέτρησης με την Μπενφίκα έπαθε εξάρθρωση του αριστερού του αγκώνα εξαιτίας μιας πολύ άσχημης πτώσης που είχε. Στο νοσοκομείο οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον τραυματισμό του και ο Πούγι ύστερα από ώρες εξετάσεων επέστρεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στην Βαρκελώνη. Όλοι τους τον χειροκρότησαν στο αεροπλάνο και παρά την σοβαρότητα του τραυματισμού του, η αγάπη και η στήριξη όλων κατάφερε να τον κάνει να χαμογελάσει και να πάρει λίγο τα πάνω του. 


Με την άφιξη στο El Prat, ο Πούγι μεταφέρθηκε κατευθείαν στο Νοσοκομείο της Βαρκελώνης. Οι ειδικοί δήλωσαν ότι θα πρέπει να μείνει εκτός για περίπου 6 εβδομάδες, ενώ κάποιοι άλλοι είπαν ότι η απουσία του μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 3 μήνες. Μιλώντας βέβαια για τον Πουγιόλ, κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά. Τα μηνύματα συμπαράστασης έφτασαν από την πρώτη σχεδόν στιγμή που οι εικόνες του ανατριχιαστικού του τραυματισμού έκαναν τον γύρο του κόσμου. 

Τα πρόσωπα των συμπαικτών του στην μεικτή ζώνη, τα έλεγαν όλα. Παρά την νίκη της Μπάρσα το γεγονός ότι ο αρχηγός της ομάδας έπεσε για άλλη μια φορά θύμα μιας μεγάλης ατυχίας τους επηρέασε πολύ όλους. Οι περισσότεροι δημοσίευσαν μηνύματα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Twitter και το Facebook, όπως ο Τζέραρντ Πικέ που του έστειλε: «Πούγι σ’ αγαπάμε πολύ».

ElMundoDeportivo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: